Academia “Titi Aur” de la Crevedia în videoclipul artistei Seeya! Cum arată pistele

Dupa “Chocolata”, “BonBon” si “De ce?”, Seeya surprinde, din nou, cu o colaborare de zile mari, cu Sanchez D.I.N.A.M.I.T.A., pentru videoclipul piesei “Muy Loco”. Cei doi artisti au lucrat la noul single cu echipa TommoProduction, iar de regia clipului s-a ocupat Ioana Gomoi, in care regasim o paralela intre laturile feminine, respectiv masculine, date atat de senzualitatea cantaretei cat si de bolidul afisat in materialul video.
Ca si locatii, Seeya si Fabian au filmat la Academia “Titi Aur” din comuna damboviteană Crevedia si intr-un club din Centrul Vechi al Capitalei.

titi aur1 titi aur titi aur 2

“Am acceptat, cu mare entuziasm, aceasta colaborare, si nu am gresit deloc. Piesa ‘Muy Loco’ este perfecta pentru mine si Seeya, de aceea avem mare incredere ca va fi un hit de talie internationala. Ne-am amuzat teribil la filmarile clipului si am reusit sa transpunem o mare veselie pe ritmuri muzicale.”, spune Sanchez D.I.N.A.M.I.T.A.
“Recunosc ca este provocarea vietii mele aceasta piesa! Colaborarea cu Sanchez D.I.N.A.M.I.T.A. e ca un pas mare facut spre cariera internationala. Va lasam sa ascultati piesa si sa admirati clipul de zile mari.”, a spus Seeya.


Valeriana heidelbergcement
Paleologu
Iohanis

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro