A început Târgul de Turism al României, ediția de primăvară. Dâmbovița își promovează principalele puncte de atracție

Distribuie:

Consiliul Judeţean Dâmboviţa (CJD), prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte, participă și anul acesta la Târgul de Turism al României, ediția de primăvară, ce se desfășoară în perioada 20 – 23 februarie 2020, în pavilionul B2 al Romexpo București.

La această ediție a Târgului de Turism, județul Dâmbovița va fi reprezentat de către CJD și Primăria Municipiului Târgoviște, în cadrul unui stand comun. Obiectivul general al participării la acest târg îl constituie dezvoltarea şi consolidarea turismului, prin intermediul promovării la nivel național, a potențialului turistic cultural şi natural local.

Județul Dâmbovița alături de Primăria Târgoviște continuă activitățile comune de dezvoltare a județului și a Municipiului Târgoviște.

Avem și de această dată un stand comun atâta județului cât și al municipiului. Suntem prezenți pentru că am conștientizat că este nevoie de o promovare susținută.

Avem ce oferi celor care doresc să viziteze județul, municipiul Târgoviște, zona montană sau Palatul de la Potlogi.

Continuăm aceste demersuri și credem că și în viitor, așa cum sa întâmplat și anul trecut, numărul turiștilor va crește an de an.

Sunt semne bune și în ceea ce privește infrastructura tuturistică. Sunt investitori privați care construiesc cel puțin două hoteluri în municipiul Târgoviște, la ora actuală capacitatea de cazare in Târgoviște este acoperită in proporție de aproape 100%.”, transmite Alexandru Oprea, Președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

 

Pe lângă oamenii interesați de ofertele județului nostru, standul a fost vizitat și de Nicolae Demetriade, președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism, dar și de Răzvan Pîrjol, secretar de stat în Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, cu care președintele CJD, Alexandru Oprea, a avut discuții despre potențialul turistic al județului Dâmbovița.

Monica Ilie, viceprimarul municipiului Târgoviște a prezentat si ea avantajele județului: „Este firesc să fim prezenți aici, dacă ne gândim la privilegiul pe care orașul Târgoviște l-a avut de-a lungul istoriei și la încărcătura patrimoniului, la remodelarea urbană, aflată în plină desfășurare în municipiu, dacă ne gândim și la nota academică imprimată de Universitatea Valahia; sunt doar câteva motive pentru care municipiul Târgoviște să fie o destinație aleasă nu doar pentru o vizită de o zi. La acestea se adaugă o multitudine de evenimente cultural-artistice care se desfășoară, evenimente sportive de anvergură națională și internațională, care au loc la Complexul Turistic de Natație, una dintre cele mai moderne baze sportive din România. (…) Această promovare turistică nu este una care să se limiteze la un eveniment sau două, este un proces continuu, care necesită resurse financiare, timp, și care trebuie să se desfășoare pe mai multe paliere.”

Târgul de Turism al României rămâne unul dintre cele mai prestigioase evenimente, în cadrul căruia se promovează atât agențiile de turism din țară, cât și principalele puncte de atracție din fiecare județ. În cele patru zile de târg, vizitatorii care vor trece pe la stand vor primi materiale promoționale și vor afla informații despre destinațiile de vacanță din județul Dâmbovița, despre atracțiile turistice și posibilitățile de petrecere a timpului liber.

 

 

 

 

 

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro