A fost ales viitorul președinte al Asociației Județene de Fotbal! Felicitări, Ciprian Prisăcaru!

Ciprian Prisăcaru este noul președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, după ce 71 de echipe l-au votat, din 105 votanți! Ionuț Iugulescu a fost votat de 33 de echipe, existând și un vot anulat și 3 absențe.

Adunarea generală a avut loc azi de la ora 12:00, la Teatrul de Vară din Parcul Chindia din Târgoviște, având o durată de aproximativ două ore. Fiecare candidat și-a prezentat oferta de conducere a AJF Dâmbovița, după care comisia de validare a început să cheme la vot fiecare reprezentant, în ordinea valorică a echipelor.

Chiar dacă s-a desfășurat în condiții grele, prin temperatura scăzută, având în vedere că sunt primele alegeri în aer liber, organizarea a fost bună. Mai mult de atât, au fost prezenți Octavian Goga – vicepreședinte FRF și Gabriel Bodescu – secretar general adjunct al FRF, care a transmis că este plăcut surprins de faptul că aproape toate echipele afiliate la AJF Dâmbovița, în cele 3 eșaloane, 105 din 108 existente, sunt prezente, nemaintâlnind o astfel de prezență în ultimii 6 ani în care s-a deplasat prin țară la astfel de alegeri!
A felicitat județul nostru, în nume personal și al Federației.

Ciprian Prisăcaru a detaliat programul pe care-l va pune în aplicare, în urma căruia fotbalul dâmbovițean va avea cu totul o altă înfățișare! Era nevoie de o schimbare! O schimbare care ar fi venit și dacă Ionuț Iugulescu câștiga aceste alegeri! Chiar dacă a pierdut a doua oară cursa spre fotoliul de președinte, Ionuț rămâne un om important al fotbalului dâmbovițean!

Succes pe viitor, Ionuț! Ciprian, să te vedem la treabă! Felicitări!

La început s-a ținut un moment de reculegere în memoria fostul președinte, Emil Tudor, unul sau poate cel mai longeviv președinte de asociație județeană de fotbal din țară. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

BMG

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro