500 de oameni vor alerga pe străzile Târgoviștei, la un semimaraton organizat de Asociația Respiro

afis-flyer semimaratonDuminică, 29 mai, la Târgoviște, 500 de oameni care vor să promoveze mișcarea în rândul cetățenilor vor alerga în cadrul unui semimaraton organizat de Asociația Respiro, în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, Primăria Târgoviște, CSM Târgoviște și Crucea Roșie Dâmbovița.

Potrivit informațiilor oferite de către Tiberius Georgescu, organizatorul evenimentului, și Gheorghe Popescu, președintele Crucii Roșii, filiala Dâmbovița, în cadrul unei conferințe de presă, startul semimaratonului se va da la ora 9.30, în Piața Tricolorului, iar traseul va fi următorul: Piața Tricolorului-Bulevardul Cetății-Calea Domnească-Aleea Coconilor-Parcul Chindia-Calea Domnească-Str.Doctor Marinoiu-Str.Plutonier Dițescu Stan-Str.Stelea-Bulevardul Libertății-Piața Tricolorului.

500 de oameni de toate vârstele s-au înscris din toată țara pentru a participa la acest eveniment inedit organizat la Târgoviște, la care sunt așteptați să îi susțină pe curajoși toți cei care sunt adepții unui stil de viață sănătos.

Numărul înscrierilor și entuziasmul târgoviștenilor dovedesc faptul că am reușit implicarea comunității locale într-o acțiune de promovare a sportului, mișcării, sănătății și beneficiilor acestora. Sperăm din tot sufletul ca această inițiativă să stimuleze interesul pe termen lung pentru practicarea exercițiilor fizice în rândul copiilor, tinerilor și adulților dar, de asemenea, ne-am dori să folosim mai mult sportul și nu dispozitive electronice ca pârghie pentru interacțiunea socială-Tiberius Georgescu, organizator

Crucea Roșie a intrat în acest parteneriat pentru că am văzut că este o acțiune frumoasă. Participăm cu voluntari, cu un corp pentru înscrieri și cu un ajutor premedical, pentru cei care participă la această acțiune. -Gheorghe Popescu, Crucea Roșie Dâmbovița

SAM_0002_800x600

Participanții la semimaraton sunt așteptați astăzi și mâine, între orele 14.00-18.00, la sediul Crucii Roșii Dâmbovița, pentru a-și ridica chiturile de participare la eveniment. Câștigătorii semimaratonului la fiecare dintre categorii, semimaraton-21 km, minimaraton-10 km, micromaraton-5 km, vor fi premiați.

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro