5 strategii pentru păcănele perfecte pentru începători

Dacă tot ai aflat că păcănelele sunt cele mai populare jocuri de noroc, a sosit timpul să intri puţin mai în detaliu. Ca să le cunoşti mai bine, poţi accesa orice platformă online legală din ţară şi să le încerci la propriu în varianta demo. Nu te costă nimic şi este un minunat prilej de a te iniţia în tainele acestor jocuri de noroc.

Joacă păcănele simple

Poţi juca ruleta online gratis pentru adrenalina pe care bila o dă jucătorilor în căutarea buzunarului câştigător, dar de ce să pui tot timpul pariuri şi să aştepţi de fiecare dată cu inima la gură câştigul scontat? Păcănelele sunt mult mai la îndemână şi dacă te decizi într-un final doar să urmăreşti jocul, le poţi trece oricând pe funcţia de joc automată, fără ca tu să nu mai depui niciun efort. Tocmai de aceea, este bine în faza de început să joci păcănele simple, care să fie uşor de înţeles atât prin prisma dinamicii cât şi a plăţilor efectuate.

Cele mai indicate în această fază sunt păcănelele cu fructe, de unde lipsesc specialele, dar care plătesc destul de des în intervale de timp scurte. Ai în acest fel ocazia să vezi la treabă simbolurile slotului, să realizezi cum se formează liniile de câştig şi să îţi faci o idee despre cum miza influenţează jocul. Odată ce vei stăpâni toate aceste caracteristici de joc, vei putea să cauţi ulterior păcănele mai sofisticate, cu funcţii speciale precum specialele sau jackpoturile progresive. Ai deja experienţă acum, aşa că nu mai trebuie decât să faci o simplă muncă de cercetare la capătul căreia vei identifica cu certitudine slotul preferat.

Păcănele cu jackpoturi progresive

Orice jucător ştie că în afară de câştigurile pe care un slot le generează prin simbolurile sale, orice alt premiu este bine primit. Este adevărat că poţi oricând să îţi dublezi câştigul realizat apăsând butonul de gamble, dar de ce să rişti să pierzi ceea ce ai câştigat? Mai bine identifică păcănelele care au jackpoturi progresive şi încearcă-ţi şansă pe ele! Nu te arunca totuşi din prima pe mize mari, pentru că acest lucru nu îţi va garanta în nici un fel obţinerea jackpotului, dimpotrivă joacă pe cele mai mici, pentru că acest jackpot nu este condiţionat în nici un fel de mărimea mizei.

Poţi de asemenea să te informezi despre slotul cu un asemenea jackpot de pe forumurile unde jucătorii îşi împărtăşesc din experienţa lor, de unde poţi afla dacă într-adevăr acest jackpot se dă jucătorilor şi mai ales la ce timp distanţă. Odată ce te-ai clarificat, poţi începe să învârţi rolele de joc şi să aştepţi ca norocul să decidă la un moment dat să îţi acorde acest jackpot. Pentru că este vorba despre un jackpot progresiv, trebuie să ţii seama de caracteristicile acestuia:

  • Se atribuie absolut aleatoriu, însă întotdeauna după o combinaţie plătită
  • Are mai multe trepte valorice, afişate la vedere pe ecranul slotului
  • Se poate adjudeca indiferent de miza practicată

Nu paria mult pe fiecare rotire

În general, jucătorii se împart în 2 mari categorii, cei care iubesc să joace numai pe mize maxime şi aceia care sunt mult mai ponderaţi şi pentru care contează în proporţie mare şi distracţia. Dacă te-ai identificat în unul dintre aceste profile, eşti un jucător deja cu multă experienţă pentru care orice sfat este binevenit, deci nu ezita să pariezi decent de fiecare dată. La un moment al jocului, când vei fi acumulat suficiente câştiguri, poţi duce miza la cote maxime şi să încerci slotul, aşa cum le place profesioniştilor să se exprime. Este foarte posibil să ai parte din prima de un câştig impresionant, dar în egală măsură este posibil să termini repede banii din cont.

Tocmai de aceea cumpătarea este cheia în acest caz, ai observat că pierzi pe mize mari, întoarce-te pe cele mai mici! Deja începi să joci la recuperare şi distracţia care te însoţea până nu demult a dispărut acum că prin farmec, ai devenit crispat şi jocul nu îţi mai aduce nici o plăcere. Până la urmă toţi jucătorii îşi doresc să câştige şi dacă o pot face şi pe mize mici de ce să nu încerci şi tu acest lucru? Câştigurile mici dar dese pot îngroşa contul tău de jucător cu siguranţă, însă mizele mari te pot aduce rapid la faliment. Fii cumpătat, jonglează cu mizele atunci când te simţi inspirat şi vei observa cu siguranţă că la distracţia obţinută se va adăuga fară îndoială şi un câştig bănesc.

Vânează bonusurile

Adesea trecute cu nonşalanţă cu vederea de către jucători, bonusurile se pot constitui de cele mai multe ori în oportunitatea pe care o aştepţi pentru a realiza câştigurile dorite. Dacă ai decis să te alături unei platforme online a cărei oferta te-a cucerit, este cazul să obţii urgent bonusul de bun venit care constă într-o sumă impresionantă care depăşeşte des 1000 RON la care se adăugă runde de învârtiri gratuite la sloturile acesteia. Condiţiile de accesare sunt simple, la fel şi cele de rulaj impuse de către site. Apoi, după ce ai devenit un jucător cu vechime pe platformă, vei vedea că te te asaltează din toate părţile bonusuri care de care mai atractive precum:

  • Bonusul aniversar, ceea ce înseamnă că vei primi o sumă de bani cu ocazia zilei de naştere
  • Bonus oferit cu ocazia lansării unui nou slot, vei primi cu alte cuvinte un număr de spinuri gratuite la acesta
  • Intrarea ta în schema de VIP a site-ului, astfel încât toate punctele acumulate la un moment dat aici se vor transforma în bani reali la dispoziţia ta
  • Participarea gratuită la diverse turnee organizate de site precum cele de poker sau sloturi

Poate că multe dintre aceste bonusuri nu sunt atât de consistente cum ţi-ai dori, dar ele sunt o sursă de potenţiale câştiguri pe care în nici un caz nu se face să le ratezi.

Vechi poate fi mai bun ca nou

Ca orice altă piaţă de consum şi industria de iGaming se reînnoiește periodic. Oferta este în continuă schimbare, astfel că tot ceea ce vine nou pe această piaţă este adus imediat la cunoştinţa ta. Vei întâlni o nouă versiune a unui joc de masă sau o temă inovativa de slot, însă nu întotdeauna noul poate „bate” vechiul. Chiar dacă tehnologia este una nouă, este posibil ca să nu îţi placă muzica de fundal a unui slot, simbolurile acestuia sau specialele pe care le oferă.

Toţi jucătorii au jocuri preferate pe care le joacă cât de des pot atât pentru faptul că s-au familiarizat cu gameplay-ul dar şi pentru câştigurile pe care le extrag periodic din ele. Poţi încerca din când şi cel mai nou slot şi cine ştie, te poate surprinde plăcut şi poate deveni rapid noul tău joc preferat. În egală măsură este posibil să nu îţi placă şi să te întorci la vechea dragoste, slotul pe care îl joci de fiecare dată când te simţi norocos.

Concluzie

Niciun jucător nu s-a născut cu experienţă, aceasta s-a dobândit după vreme îndelungată de joc şi după trăiri care mai de care mai diferite. Pentru că până în final scopul tău este acela de a face bani, aplica ideile de mai sus & joacă responsabil!

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro