5 motive pentru care să ai mai multă grijă de sănătatea ta și a celor dragi

În funcție de vârstă, sex, istoricul medical sau anumite date genetice, medicii specialiști ne recomandă efectuarea investigațiilor clinice periodice. Acestea au rol de testare, monitorizare sau diagnostic a afecțiunilor, fiind un excelent mod de prevenție, în cazul patologiilor identificate la timp.

Cu toate acestea, activitățile cotidiene și lipsa timpului determină o amânare a momentului în care pacienții se prezintă la medicul specialist.

Clinica Promed System vă oferă 5 motive pentru care sănătatea chiar este cel mai de preț cadou oferit nu doar vouă, ci și celor dragi.

  1. Investigațiile anuale se pot efectua într-un interval de timp redus, rezultatele se primesc rapid și, alături de medicul specialist, fiecare pacient va ști care sunt pașii următori.
  2. Cele mai multe dintre investigațiile de bază, dar cele care pot salva vieți: analize de laborator, investigații imagistice (CT/RMN, ecografii generale, ecografii 3D/4D, sonoelastografii) sunt non-invazive, nedureroase, dar cu o excelentă acuratețe a rezultatelor, prin intermediul specializării medicilor de laborator și a tehnologiilor pe care le deținem. Pentru segmentele de vârstă ce includ seniorii și copiii, Clinica Promed System oferă beneficii reale, pentru a facilita accesul la aceste investigații.
  3. Clinica Promed System are cele mai performante aparate de imagistică din Târgoviște, la standarde europene, atât de aproape de dâmbovițeni.
  4. Prin Rețeaua Medicală Wellborn, din care face parte Clinica Promed System, pentru situațiile în care medicii recomandă intervenții chirurgicale, medicii noștri pot prelua cazuistica în București, pacienții nefiind nevoiți să suporte disconfortul de a căuta alte clinici/spitale sau medici.

“În Spitalul Wellborn Băneasa, deținem o echipă ultraspecializată în Reproducere Umană Asistată, în ginecologie clasică și complexă (intervenții chirurgicale minim invazive, chirurgie ginecologică oncologică), în timp ce Spitalul Wellborn Militari efectuează gama completă de analize medicale, investigații și intervenții chirurgicale pentru cele mai importante specialități medicale: ortopedie, ginecologie, chirurgie generală”.

  1. În 20 de ani de activitate, doar în Târgoviște am tratat un număr de pacienți echivalent cu populația unui oraș de mărime mijlocie. Ceea ce validează în mod real capacitatea unei echipe de medici specialiști, performanța medicală de tratare și de diagnosticare.

Așadar, pacienții Clinicii Promed System au toate motivele pentru a readuce sănătatea în topul priorităților, pentru ei și pentru cei dragi!

Programări:: +40 245 620 088, 0785 212 642, 0785 212 643, www.clinica-promed.ro

 

 


Valeriana heidelbergcement
Iohanis

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro