400 de donatori au fost în primele trei zile alături de Nea Gheorghe

Povestea bărbatului din Cornățelu și a fiului său i-a impresionat pe oameni. În primele trei zile de la apelul făcut pe facebook, 400 de persoane au donat aproape jumătate din banii necesari construcției și dotării unei noi locuințe. S-au strâns 45.000 de ei, din 113.000 estimați ca necesari.

POVESTEA LUI NEA GHEORGHE AICI

Am reușit ca în mai puțin de 3 zile sa ne strângem peste 400 de alături de cazul lui nea Gheorghe și asta este chiar este impresionant, cel puțin pentru mine! Știu ca mulți v-ați dori să fiți și fizic aici la casa nr 4, însă prin tot ceea ce faceți sunteți mai mult decât vă imaginați. Puțin cate puțin sunt sigur că vom închide cat mai repede acest fundraise și ne vom concentra exclusiv pe munca fizică.

Mai vreau să vă spun doar atât, pentru tot ce faceți cu sufletul nu exista donație mică, nu! Orice donație este extrem de importantă pentru ca este făcută din inimă” a transmis inițiatorul proiectului umanitar, Marius Simionică (foto).

Casa lui nea Gheorghe va fi ridicată prin eforul Asociației Marius și prietenii, cu sprijinul donatorilor. Este cea de-a patra casă pe care o ridică asociația. Deja a început curățarea terenului, urmând ca vechea construcție să fie demolata, ea neputând fi reabilitată din cauza stării de degradare.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro