3 din 10 dâmbovițeni care s-au vaccinat în weekend vor câștiga, garantat, un premiu

Cele 602 premii puse la bătaie de un producător din județul Dâmbovița nu au „rupt gura târgului” în ceea ce privește numărul de persoane care au ales să se vaccineze în perioada campaniei: 4 – 6 iunie. Este vorba despre 1982 de persoane, vaccinate cu prima doză, care au avut posibilitatea să se înscrie la tombola cu premii. Având în vedere că într-o zi fără premii se vaccinează în medie între 550 – 700 de persoane cu prima doză, înseamnă că nu premiile i-au motivat, neapărat, pe dâmbovițeni, deși șansele de câștig sunt mai mari decât la orice alt concurs, 3 din 10 primind un premiu, garantat.

Evident că cel mai mare câștig pare să îl aibă societatea respectivă, care a beneficiat de o publicitate foarte bună, pe fondul extinderii activităților într-un oraș din sudul județului.

S-au pus la bătaie: 2 Dacia Logan, 50 Smart TV Samsung, 50 combine frigorifice Arctic, 500 fiare de călcat, după ce lista inițial a premiilor a fost suplimentată de organizatori. Extragerea premiilor va avea loc în data de 28 iunie 2021, ora 12:00, la Casa de Cultură-Colonie Doicești.

Cu premii sau fără, în Dâmbovița, s-a vaccinat până acum aproape 20% din populația județului. Pucioasa, Brănești, Târgoviște sunt localitățile cu cel mai mare procent de persoane vaccinate raportat la populație, în timp ce Perșinari, Ludești, Cojasca sunt în coada clasamentului.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro