Studențiii UVT, cadouri de sărbători pentru copiii școlii numărul doi din Schela Mare

Zeci de tineri, studenți ai Facultății de Teologie Ortodoxă și Științele Educației Valahia, specializarea Pedagogia Învățământului au împărțit cadouri celor 46 de copii ai școlii numărul doi din Schela Mare. Tinerii au răspuns  pozitiv ideii de a oferi ajutor  în preajma sărbătorilor. Sub îndrumarea Conf univ. Dr Anghel Alina și a doamnei Lector univ. Dr Ramona Neacsa, aceștia s- au mobilizat și au pregătit zeci de cadouri. Aranjate cu pasiune, entuziasm și multă dragoste, pachetele au smuls zeci de zâmbete și lacrimi de fericire din partea micuților.   Studenți s-au lăsat copleșiti de inocența și fericirea din ochii copiilor, dar și de talentele lor. Aceștia au cântat colinde, au dansat și s-au distrat alături de invitați ]ntr-o atmosferă de sărbătoare.

Doamna învățătoare Elena Nicoleta  Plaeru s-a arătat plăcut surpinsă de gestul studenților, de căldura cu care aceștia au întâmpinat copii  dar și de multitudinea de daruri aduse. „Astazi, magia Crăciunului  a fost nelipsită  în clasa noastră. Școală nr. 2 are copii cu o situație  materială  „precară „, cu toate acestea sunt copii minunați, talentați și dornici să descopere lucruri noi. M-am gândit să fac ceva mai mult pentru ei, ceva ce  in mod normal nu ar fi avut nici macar de sărbători. Asa ca, am luat  legatura cu studenții  UVT, specializare  PIPP, anul II (auzind ca vor sa ajute copiii, in preajma sărbătorilor). Acești tineri au răspuns  pozitiv, s-au mobilizat și astazi, au venit cu zeci de cadouri. Nu i-a împiedicat nici macar drumul, anevoios de altfel. Aceștia  le-a oferit bucurii si zâmbete  pe buze, copiilor mei, motivand că: copiii sunt tot ce-i mai scump  pe aceasta lume, sunt viitorul nostru  si trebuie sa le oferim dragoste si sprijin necondiționat. Le sunt profund recunoscătoare colegilor mei!”


 

A consemnat Alina Elena Popa


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca