ortooxacell kiss2022.gif Flax

Cum să alcătuiești cât mai bine biletul zilei la pariuri din tenis

Daca nu esti parior de ieri, de azi, stii atunci ca nu doar pe fotbal se pot face bani buni la pariuri sportive. De fapt, ca sa fim sinceri, la cate surprize se intampla in ultima vreme in sportul-rege, mai degraba multi pariori ar fi cazul sa evite pariurile pe fotbal. Tenisul, indeosebi cel masculin, este mult mai predictibil, surprizele sunt mai putine si, daca urmezi cu atentie pasii indicati mai jos, ai toate sansele sa alcatuiesti un bilet al zilei din tenis cu sanse mari de reusita. Se va simti asta in contul tau de parior.

Pariuri pe tenis feminun sau masculin? Asta e intrebarea!

Cum spuneam si mai sus, tenisul feminin este mai impredictibil. Jucatoarele sunt de valori foarte apropiate, asa incat vedem deseori cazuri in care jucatoare foarte slab situate in clasamentul WTA inving jucatoare de Top 5. Nu este vorba de vreun aranjament cum mai cred unii pariori. Nicidecum, la acest nivel este imposibil. Pur si simplu valorile sunt aproximativ egale si o zi proasta prinsa de o jucatoare de top poate insemna infrangerea in fata unui adversar „no name”. La baieti, situatia este complet diferita, pozitiile din clasamentul ATP releva mai bine diferentele de valoare. Sa luam exemplul acest sezon, 2017, unde in finalele de Grand Slam s-au impus doar doi jucatori, Nadal si Federer, spre deosebire de fete, unde cele 4 turnee au avut 4 castigatoare diferite. Indiferent ca mergi pe tenis masculin sau feminin, iti recomandam sa te inspiri din ponturile din tenis oferite de tipsterii profesionisti. Sunt persoane dedicate acestui sport, stiu mereu tot ce misca si sunt la curent cu ultimele stiri. Iar in acest sport, forma de moment a unui jucator conteaza enorm, asa ca orice informatie in acest sens este aur curat.

Bilete la pariuri cu mai multe sau mai putine meciuri?

Intrebarea este general valabila indiferent de sportul pe care pariezi. Nu adauga foarte multe meciuri pe bilet, chiar daca tentatia e mare. Orice meci pus in plus iti scade considerarbil sansele de castig ale respectivului bilet. La masculin, cat si la feminin, favoritele certe au cote infime, acumm e momentul sa profiti de cotele uriase pe outsider. Probabil cea mai buna varianta pe care o ai la dispozitie aici sunt pariurile de tip exchange, care iti ofera posibilitatea sa inchizi pariul in orice moment, cateodata chiar inainte de inceperea meciului si sa marchezi profitul corespunzator. ATENTIE! La pariurile Exchange poti plasa doar meciuri single, nu si bilete la pariuri.

Ce trebuie sa iei in calcul cand plasezi biletul zilei din tenis?

Pe scurt, sunt cateva elemente esentiale de care este necesar sa tii cont cand pariezi pe tenis:

  1. Suprafata pe care se joaca. Multi pariori fac greseala de a paria exact dupa clasament. Mare eroare! Urmareste atent evolutia fiecarui jucator in functie de suprafata pe care se desfasoara turneul. Majoritatea jucatorilor sunt specialisti pe o anumita suprafata, in timp ce pe celealte sunt mai slabi. Un jucator de zgura, o suprafata in mod traditional mai lenta, nu se va simti prea in largul lui pe o suprafata rapida. Mare atentie la acest aspect
  2. Forma de moment a jucatorului. Chiar daca un jucator ocupa o pozitie inalta in clasament, este foarte posibil ca la momentul disputarii unui joc sa nu fie in cea mai buna forma. Ia vezi, nu cumva a pierdut ultimele 5-10 intalniri la rand? Poate nu e in cea mai buna dispozitie de joc si ar fi indicat sa il eviti.
  3. Statistica H2H este foarte importanta. Este stiut ca unii jucatori au, ca si in cazul echipelor de fotbal, de exemplu, un „nas” al lor. In fata caruia pierde mai mereu, indiferent de forma de moment. Pur si simplu stilul acelui adversar il pune in dificultate. La fel, conteaza mult statistica H2H pe aceeasi suprafata. Daca turneul se joaca pe hard, degeaba ne uitam la statistica infruntarilor directe pe zgura. Nu e atat de relevant.
  4. Casa de pariuri la care vrei sa plasezi biletul. O sa spui ca nu prea are legatura cu subiectul, dar te inseli. Unele case de pariuri online au oferta mult mai buna, mai variata, cu mai multe optiuni pentru tenis decat altele. Uite, de exemplu, Betano (Licența ONJN  L1170664W000663) ofera unele dintre cele mai multe optiuni de pariere din tenis, are un cashout excelent si o platforma de mobil foarte bine pusa la punct si usor de folosit. Nu ezita sa pariezi la ei

Speram ca acum ai o viziune mult mai aproape de adevar legata de alcatuirea corecta a unui bilet la pariuri din tenis. Aceste sfaturi nu iti vor garanta succesul, dar iti vor fi foarte de ajutor in sensul in care iti vei creste considerabil sansele de castig la pariuri sportive. Mult succes iti uram!

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media