Emisiuniea PRO TV – Visuri la Cheie, din nou în Dâmbovița, într-o familie cu șase copii

Emisiunea PRO TV – „Visuri la Cheie” a schimbat viața unei alte familii din Dâmbovița. Famila Ana și David Ispilat din Niculești,  o familie superba cu sase copii, au început în urmă cu mulți ani o casă, cu două camere. C timpul însă famili s-a mărit, iar părinții au făcute eforturi pentru  a mări spațiul.  Au dărâmat acoperișul și au mansardat locuința. Panurile lor însă s-au năruit când tatăl David a avut un accident fiind nevoit să se pensioneze. Bărbatul merge greu, uneori ajutat de un cadru metalic. In ciuda acestora probleme de sănătate, David nu s-a dat bătut și a continuat să muncească la casă.


 Familia Ispilat este pasionată de muzică. David cântă la chitara, iar fratele acestuia, care a absolvit Conservatorul, îi învață pe cei mici să cânte la fluier. Echipa „Visuri la Cheie”  a finalizat construcția casei și mobilare acesteia, un vis devenit realizatae petru cei opt membri ai familiei.
sursa foto: visurilacheie.protv.ro


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Trafic