TÂRGOVIȘTE: Așa va arăta mall-ul de la Gară

Consiliul Județean Dâmbovița a constituit printr-o licitație un drept de superficie asupra unui teren situat în  zona fostei unități militare de la Gara Târgoviște,pe care se va construi un  mall. Președintele CJD, Alexandru Oprea a postat, astăzi, pe pagina sa de facebook primele schițe ale centrului comercial și zonei adiacente. Accesul către mall este prevăzut pe trei artere ce se vor construi: un traseul pe la Gara Târgoviște, unul pe lânga Calea Ferată din cartierul CFR și unul dinspre centura Târgoviștei.

Mall-ul va fi construit de P.K. GRIZZLY S.R.L.  parte a unei companie private de investiţii şi dezvoltare imobiliară, Prime Kapital,  cu investiţii şi dezvoltări imobiliare în segmentele de retail, office, industrial şi rezidenţial în Europa Centrală şi de Est.


P.K. GRIZZLY S.R.L.a fost singura societate care s-a prezentat la cele două licitații organizate de CJD, pe care a câștigat-o cu o sumă anuală de plată de 477.866 lei, suma adjudecată fiind mai mare cu aproximativ 26% față de prețul de pornire al licitației, în valoare de 355.200 lei. Alexadru Oprea, președintele CJD, a declarat la semnarea proiectului ca instituția va emite, în cel mult 60 de zile, autorizația pentru începerea construcției.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca