METEO: Weekend cu ploi și temperaturi scăzute

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTEVALUL
18.11.2017 ORA 08 – 19.11.2017 ORA 08

Vremea va fi închisă, temporar va ploua în general slab, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 7 grade.
LA MUNTE
Cerul va fi noros și se vor semnala precipitații în general slabe, ziua predominant sub formă de ploaie, în timp ce noaptea vor fi mai ales lapovițe și ninsori. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperatura aerului nu va avea variații notabile față de intervalul anterior.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTEVALUL
19.11.2017 ORA 08 – 20.11.2017 ORA 08

Înnorările accentuate vor persista și temporar, pe arii relativ extinse va continua să plouă în general slab cantitativ.Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în sud-estul regiunii. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 11 grade, iar cele minime între 0 și 5 grade.
LA MUNTE
Cerul va fi noros și temporar, în special în prima parte a intervalului se vor semnala precipitații predominat sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale ale perioadei.


Valeriana heidelbergcement

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro