Târgoviștea va găzdui a XXIV-a ediție a competiției de karate „CUPA SHORIN-RYU”

Pe data de 18.11.2017, se va desășura în Municipiul Târgoviște cea de a XXIV-a ediție a competiției de karate „CUPA SHORIN-RYU”, organizată de Club Alex în parteneriat cu Fundația Județeană Pentru Tineret Dâmbovița, Palatul Copiilor Târgoviște, cu sprijinul financiar al Primăriei orașului Târgoviște.

Manifestarea sportivă va avea loc la Sala de Sport Prof. PAUL BANICĂ – TÂRGOVIȘTE – MICRO 6, str. Moldovei nr.3 lângă Casa Tineretului Târgoviște, cu începere de la ora 9.00 deschiderea oficială fiind la ora 13.00. La acest moment festiv vor fi prezenți personalități de seamă precum dl. Puiu Garbea din partea Ministerului Tineretului și Sportului, președintele Federerației Române de Karate WUKF Prof. doctor Liviu Crisan, oficialități din partea Primăriei Municipiului Târgoviște, a Consiliului Județean Dâmbovița și al Inspectoratului Școlar Județean Târgoviște. La această competeție și-au anunțat participarea peste 500 de karateka care vor evidenția cu fairplay și sportivitate, valențele deosebite ale acestei discipline sportive.


Robert Udroiu


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca