METEO: Weekend cu vreme rece și ploi slabe

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
28.10.2017 ORA 08 – 29.10.2017 ORA 08
Vremea se va răci față de ziua precedentă, dar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată. Cerul va fi temporar noros, iar în timpul zilei local va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în prima parte a zilei și spre dimineață. Temperaturile maxime se vor situa între 10 și 13 grade, iar minimele între 2 și 6 grade.
LA MUNTE
Vremea se va răci. Cerul va fi mai mult noros și temporar vor fi precipitații mixte, iar în zona înaltă mai ales sub formă de ninsoare. Vântul va avea intensificări, în special la altitudini de peste 1600 m, unde rafalele vor depăși 65…70 km/h și 80…90 km/h pe creste.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
29.10.2017 ORA 08 – 30.10.2017 ORA 08
Cerul va fi temporar noros și izolat, spre seară și la începutul nopții, va ploua slab. Vântul va fi intens și va amplifica senzația de rece. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 16 grade, iar cele minime între 1 și 7 grade.
LA MUNTE
Vremea va continua să se răcească. Cerul va fi mai mult noros și vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare. Local se va depune un strat de zăpadă consistent. Vântul va sufla tare, viscolind ninsoarea.


 

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca