Au început să prindă gustul pentru teatru! „Cum se face” s-a jucat cu sala plină, la Titu

Momente minunate au oferit pe scena Casei de Cultură din Titu, actorii Octavian Strunilă, Paul Ipate, Anca Dumitra, Delia Nartea și Alexandru Conovaru, la sfârșitul săptămânii trecute. Piesa „Cum se face” s-a jucat cu sala plină ochi,  semn că oamenii din Titu au prins și gustul pentru teatru. Spectacolul a avut loc cu sprijinul primăriei orașului.

În regia lui Octavian Strunilă „Cum se face” este o comedie de-a râsu’-plânsu’! Inspirat din viața reală, spectacolul prezintă lumea plină de farmec a culiselor unui spectacol de teatru, spectatorii fiind martori la procesul de creație prin care trec artiștii.  O  sumedenie de momente comice dar și triste în același timp, de la prima zi de repetiție până la premiera unui spectacol compromis din naștere au adus ropote de aplauze în finalul reprezentați.

La final, cunoscuții actori au avut o sesiune de fotografii și autografe, la care oamenii au stat la coadă. Cea mai solicitată a fost Anca Dumitra, cunoscută publicului pentru rolul Geaninei din serialul de televiziune „Las Fierinți”


 

Foto: Gazeta de Titu


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca