EVENIMENT: Paul Ipate și Anca Dumitra joacă, vineri, la Titu! Intrare liberă

Alex Puică și Geanina vin, vineri, la Titu. Actorii care dau viață celor două personaje foarte cunoscute din două seriase românești de succes, Paul Ipate și Anca Dumitra, vor juca pe scena Casei de Cultră din Titu într-o comedie spumoasă, în regia unui alt cunoscut actor Octavian Strunilă. Piesa “Cum se face” va începe la ora 19:00, la Casa de Cultură din Titu Târg, care în primăvară a găzduit o altă piesă de teatru aplaudată la scenă deschisă de spectatori. Intrarea este liberă, costurile fiind suportate de primăria Titu care vrea să cultive gustul pentru cultură al locuitorilor orașului, în contextul dezvoltări economice a orașului.

“Cum se face” este o comedie de-a râsu’-plânsu’! Inspirat din viața reală, spectacolul ne prezintă lumea plină de farmec a culiselor unui spectacol de teatru. Devenim martori la procesul de creație prin care trec artiștii, cu o sumedenie de momente comice dar și triste în același timp, de la prima zi de repetiție până la premiera unui spectacol compromis din naștere. Spectacolul se dorește a fi o comedie pe gustul spectatorului de astazi … O comedie inteligentă!

 Cum se face: regia Octavian Strunilă / distributie : Octavian Strunilă, Paul Ipate, Anca Dumitra, Delia Nartea, Alexandru Conovaru.

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro