Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022

TÂRGOVIȘTE: Noutate în acest an universitar – programe de studii în limba engleză

Universitatea Valahia din Târgoviște a deschis anul universitar în cadrul unei ceremonii desfășurate în amfiteatrul grecesc din campusul universitar. La evenment au luat parte profesori, studenți, dar și invitați din cadrul mediului de afaceri și  administrației locale.

Universitatea Valahia are 10 facultăţi, nouă facultăţi la Târgovişte și una la Alexandria, cu aproape,  7.000 de studenţi în peste 80 de programe de studiu pentru licenţă, pentru master şi pentru doctorat. Din acest an universitar, la Valahia sunt și programe de licență și master în limba engleză. Corpul profesoral este format din 273 de profesori, 20 de cercetători şi 175 de persoane ca personal didactic auxiliar.

Putem să derulăm ceea ce noi dorim de multă vreme, şi anume un învăţământ universitar care să fie de o calitate foarte bună, care să fie performant, care să fie comparabil cu al altor universităţi importante din România şi care să le asigure absolvenţilor noştri o integrare cât mai rapidă pe piaţa muncii„, a declarat, la deschiderea anului universitar, rectorul Călin Oros.

 

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media