13 a fost cu noroc pentru Chindia! Echipa lui Croitoru a depășit la limită Afumațiul

 

Chindia Târgoviște a depășit cu brio etapa a 13-a a Ligii a 2-a. Cum șansa a fost de partea echipei lui Nicu Croitoru, dâmbovițenii au trecut de CS Afumați, cu 1-0, pe teren propriu. Reușita târgoviștenilor împotriva ilfovenilor a fost realizată de Cherchez în prima repriză a întâlnirii (32), după ce a fost “servit” ca la carte de Neguț, în fața porții adverse.  Chindia a tras din greu în disputa cu formația lui Vasile Neagu până și-a asigurat victoria. Într-un meci în care nu și-a permis să piardă vreun punct, Chindia a mai irosit câteva ocazii la buturile lui Obretin, prin Honciu, Neguț și Cherchez. În ceea ce-l privește pe ultimul, pe lângă gol, aceasta a trimis mingea în bara laterală a porții adverse în finalul primei reprize. De partea cealaltă, Olariu, Vasile și Balgiu au creat mai multe momente de panică la poarta lui Aioani. De asemenea, pe teren în primul “11” al Afumațiului s-a aflat și morenarul Covalschi, iar târgovișteanul Petculescu a fost în lotul de 18. Prin reușita cu Afumați, Cherchez a ajuns la cota 9 în actualul sezon. În schimb, după succesul cu ilfovenii, Chindia a acumulat 27 de puncte și se află pe locul 4 în clasament, la șapte lungimi distanță de liderul Juventus București și la doar un punct în spatele Forestei și Brașovului, ocupantele locurilor 2 și 3. Până la disputa cu Sepsi din runda a 14 a campionatului, Chindia va evolua miercuri, la Mioveni, împotriva lui ACS Poli Timișoara, într-un joc din cadrul 16-imilor Cupei României.

Chindia Târgoviște – CS Afumați   1-0 (1-0)

Marcator: Cherchez (32).

Chindia: Aioani – Pătru, Vătavu, C. Dinu, Martac – Neagoe, L. Mihai, Honciu, Roșciugă (46 Stoica) – Neguț (88 Nisipeanu), Cherchez (79 Anton). Antrenor: Nicu Croitoru.

Afumați: Obretin – Robicek, Buzea, Patriche, Covalschi (53 A. Gheorghe) – A. Popa (75 Zaharia), Olariu, Balgiu, Vasile – Tudorache, Verdeș (60 Vlada) . Antrenor: Vasile Neagu.

Ionuț Parghel


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro