10 beneficii ale asigurării medicale pe care nu le știai

Distribuie:

Pandemia a ridicat numeroase probleme, fapt care a determinat o atenție sporită către sistemul de sănătate și capacitatea sa de a face față situațiilor dificile, atunci când pacienții testați pozitiv sau negativ de COVID-19 au nevoie de îngrijire medicale.

România se află pe ultimele locuri în Europa în ceea ce privește eficiența sistemului de sănătate și capacitatea acestuia de a salva viața unei persoane, în cazul situațiilor de urgență și nu numai. În aceste circumstanțe, accesul la o asigurare medicală privată este considerată de mulți cea mai sigură opțiune și cea mai bună soluție. De la cercetările de rutină la analizele anuale, la investigațiile complexe și până la operații complicate, asigurările private de sănătate vin în ajutorul beneficiarilor, oferindu-le o gamă largă de clinici specializate și de medici de top.

La o simplă tastare a cuvintelor cheie într-un motor de căutare, precum asigurare de sănătate privată preț, se găsesc oferte diverse și prețuri competitive. Cu toate acestea, atunci când se alege un furnizor, este important ca serviciile să acopere în principal nevoile beneficiarului pentru a avea acces la clinicile și la doctorii de care va avea nevoie. O asigurare de sănătate este o investiție pe termen lung în sănătatea și buna dispoziție a asiguratului, fără concesie, iar parteneriatul cu un broker de asigurări trebuie să fie unul deschis, care să vină în întâmpinarea tuturor întrebărilor și nesiguranțelor unui asigurat.

Persoanele care au ales o asigurare de sănătate sau care se decid să accese una se bucură de numeroase beneficii, printre care:

  1. Asistență medicală de top

Asigurare de sănătate privată oferă beneficiarului acces la servicii și medici de top. Indiferent de situație, fie că este vorba despre o simplă înțepătură de albină pentru o persoană alergică, la un accident rutier sau îmbolnăvirea cu cancer, o asigurare privată de sănătate precum cea obținută prin intermediul Medihelp Internațional garantează accesul facil la cele mai bune servicii medicale.

  1. Acces la proceduri şi tehnici inovatoare

Cercetările şi descoperirile medicale ajută tot mai mulţi oameni să se vindece de boli care în urmă cu doar câţiva ani erau considerate netratabile. Accesul la astfel de specialişti care setează noi standarde în medicină şi care pot interveni la momentul potrivit pentru a asigura pacientului o vindecare sigură este un beneficiu accesibil prin asigurarea de sănătate privată.

  1. Evitarea dezechilibrului financiar

Protecţia financiară reprezintă un avantaj esențial pentru beneficiarii unei asigurări medicale, în special în cazul unei intervenţii medicale costisitoare, a unei situaţii de urgenţă sau a unui curs lung de tratament. Astfel, riscul financiar nu mai aparţine asiguratului, ci devine responsabilitatea companiei de asigurări.

  1. Accesul garantat la medicul şi clinica dorită

Beneficiarul unei asigurări medicale precum cea de la MediHelp are opţiunea de a alege instituţia şi doctorii care îi vor prelua cazul. Astfel, pacientul va avea libertatea de a alege cursul de investigație sau tratamentul, alături de cel mai potrivit specialist în domeniu, indiferent de costurile implicate şi de echipa sa.

  1. Personalizarea serviciilor medicale inclusă în asigurarea medicală

Numărul mare de persoane internate şi agitaţia din spitale pot contribui negativ la starea de spirit a unui pacient, dar și la atenția acordată de către cadrele medicale. O asigurare medicală elimină aceste dezavantaje şi asigură pacientul de toată atențiea și dedicarea asistenţilor şi doctorilor.

  1. Suport 24/7

În cazul unei situaţii de urgenţă sau doar pentru un consult de rutină, beneficiarul unei asigurări medicale trebuie să aibă suport 24/7 din partea companiei de asigurări pentru a primi toate răspunsurile de care are nevoie, astfel încât să beneficieze de toate serviciile incluse în asigurare.

  1. Sistem de decontare directă

Un alt avantaj de care beneficiază asiguraţii este dat de lipsa preocupării pentru plățile către instituțiile medicale, întrucât compania de asigurări va gestiona direct achitarea costurilor pentru serviciile de spitalizare. În tot acest timp, pacientul se poate concentra pe recuperare şi pe tratament, având certitudinea unei echipe de specialiști care se ocupă de cheltuielile aferente.

  1. Acces facil, fără liste de aşteptare lungi

Beneficiarul unei asigurări desănătate are certitudinea faptului că este tratat cu prioritate de către instituţiile medicale şi de către doctorii care îl preiau. Astfel, imediat identificată o problemă de sănătate, asiguratul poate acţiona rapid pentru ca boala să nu se agraveze.

  1. Acoperire internaţională

În cazul unor companii de asigurări precum MediHelp Internațional, beneficiarii pot opta pentru servicii medicale în afara ţării, astfel încât să nu fie limitaţi la unitățile medicale locale, ci să aibă acces la cei mai buni medici din lume şi la cele mai noi tehnici de tratament.

  1. Accesul la servicii medicale de top, garantate indiferent de sistemul de sănătate

O asigurare de sănătate, în special una internaţională, garantează accesul la servicii medicale de top, oriunde în lume, astfel încât pacientul să beneficieze de atenţia celor mai bune cadre medicale.

Acestea reprezintă doar câteva dintre motivele principale pentru care este indicată optarea pentru  o asigurare de sănătate privată.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro