Târgoviște Underground: Sketch – un MC târgoviştean pasionat să dea voce personajelor animate

Așa cum v-a obișnuit încă de la început, Gazeta Dâmboviței, promovează, în cadrul unor campanii, exemple pozitive, din cele mai variate medii culturale şi sociale. Târgoviște Underground își propune să aducă în fața cititorilor noștri nume mai mult sau mai puțin cunoscute dintr-un domeniu ce rămâne, încă, în umbră, producţiile artistice care nu-şi doresc să fie comerciale.

Astazi vom vorbi despre Sketch, un tanar mc targovistean. Numele sau este Venete Adrian si are 25 de ani.

Sketch

R: Salut bro! Cu ce te ocupi in acest moment?Sketch3

Sketch: Salut! De vreo 7 ani tot cochetez cu sunetul, mai precis inginerie audio, in paralel cu dublajul de voci pentru desene animate, voice over pentru diferite posturi tv si momentan cam atat ( oricum imi ocupa marea majoritate a timpului).

R: Cand te-ai apucat de rap si ce te-a determinat sa faci asta?

Sketch: Prin 2009 pot spune ca s-a concretizat ceva mai serios , cel putin pentru mine asa parea la vremea aia. Cochetam de ceva vreme cu rap-ul si nu numai prin muzica , ci si prin dans , desen sau orice alta forma de exprimare urbana.

Nu stiu exact ce m-a determinat sa fac asta, cel mai probabil atractia catre arta iar mai apoi anturajul.

Sketch5

R: Cand consideri ca a fost apogeul rap-ului in Targoviste?

Sketch: Aici e vorba de gusturi si din cate vad rapul in ultimii ani a tot primit influente , de ici de colo, unii ar zice evolutie . Eu sunt mai “de moda veche” totusi nu inseamna ca nu apreciez si noul. Ca sa gasesc o cale de mijloc as spune de la eclipsa din 99 rapul in Targoviste a iesit la lumina.

R: Era mai dezvoltata miscarea in perioada trecuta sau acum e mai ascendenta?

Sketch: Imi pare rau sa o spun dar in ultimi ani nu am mai auzit nimic nou . Miscare? CARE MISCARE? Vad aceeasi oameni cu care am copilarit si pe care-i respect care se mai agata de cate un eveniment, care se mai implica in promovarea unor tineri…. Asta nu e miscare, de fapt asta e mai mult o resuscitare a rapului dambovitean.

Sketch2Sincer putini MC-ii imi mai atrag atentia si rar mai gasesc cate ceva sa ascult pe repeat, ASTA NU INSEAMNA CA NU AVEM MC BUNI! Cat despre artisti internationali, aici lista e foarte lunga. Pot spune doar ca in ultima perioada am devenit abonat la canalului TEAMBACKPACK – pentru cei curiosi dati un ochi.

R: Ce proiecte ai pe viitor, atat pe plan muzical cat si profesional?

Sketch: Pe plan muzical pot spune ca am stagnat , de ce? Pai pentru ca nu ma mai regasesc. Nu mai am timpul necesar, stau 12 din 24 in studio si sincer sunt satul sa mai fac si ceva pentru mine . Am inceput cateva proiecte noi insa momentan s-a pierdut interesul pentru a le mai scoate. Pe plan profesional dupa cum spuneam 12 din 24 stau prin studio, ba mai fac o voce pentru vreun desen, ba mai dau un rec, ori mai egalizez niste voci, cam asta imi ocupa tot timpul. Pe viitor caut sa ma perfectionez cat se poate in domeniul asta.

Sketch6

R: Cum vezi rap-ul peste 10 ani in Romania?

Sketch: Probabil cum il vad si acum, o parte din trecut.

R: Un mesaj pentru miscarea underground damboviteana?

Sketch: Sa ne auzim cu bine ! PACE!

Sketch1

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro