Viceprimarii de la Şelaru, Brăneşti şi Lunguleţu… excluşi din PSD Dâmboviţa

Distribuie:

Trei viceprimari de la PSD Dâmboviţa au fost daţi afară din partid! Purtătorul de cuvânt al PSD Dâmboviţa, Costin Cozma a fost cel care a anunţat excluderile în conferinţa de presă de astăzi de la partid. Este vorba de Matei Gheorghiţă  din comuna Şelaru, de Ionuţ Dănuţ Florin din Brăneşti şi de Popescu Gheorghe  din localitatea Lunguleţu.

„PSD Dâmboviţa a exclus trei persoane. Este vorba de viceprimarii Matei Gheorghiţă (Şelaru), Ionuţ Dănuţ Florin (Brăneşti) şi Popescu Gheorghe (Lunguleţu). Trebuie să spunem că aceştia au fost timp de patru ani de zile în PSD, ani în care efectiv s-a tras de ei, primarii celor trei localităţi au muncit şi pentru ei, pentru că aceştia nu şi-au pus semnătura pe niciun proiect important din localităţile în care au fost viceprimari.

Sperăm ca, la următoarele alegeri locale, aceştia să fie taxaţi cum se cuvine de electorat, pentru că este imposibil ca patru ani de zile să ai suportul unui partid, să ai suportul oamenilor care te-au vrut în această funcţie şi după patru ani de zile să-ţi dai seama că nimic nu este bun”, a declarat Costin Cozma, purtător de cuvânt PSD Dâmboviţa.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:



Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro