USR PLUS: Zi liberă pentru cei care se vaccinează anti Covid-19 sau pentru părinții care însoțesc copiii la vaccin

Legea inițiată de deputații USR PLUS Oana Țoiu și Radu Molnar de încurajare a vaccinării prin acordarea unei zile libere persoanelor care se imunizează, respectiv părinților care își însoțesc copilul la vaccinare a fost promulgată.

Ziua liberă se va acorda la cerere, pentru fiecare doză de vaccin efectuată, și nu va fi inclusă în durata concediului de odihnă. Nu a fost ușor să convingem de necesitatea unei astfel de măsuri, dar am reușit!

Din fericire ne bucurăm acum de un număr extrem de redus al cazurilor de îmbolnăviri pe fondul pandemiei de Covid-19 însă veștile nu sunt în totalitate bune, tulpina Delta punând deja în garda numeroase țări de pe Glob. Acesta este motivul pentru care țări europene au reînceput să stabilească norme de siguranță și protocoale mai dure. Acest lucru nu ar trebui să genereze nici panică și nici neliniște, însă nu are cum să nu pună în gardă oamenii buni care, de atât de mult timp deja, se luptă pentru a ne face bine și pentru a ajuta România să revină întru totul la normal.  (…) M-aș bucura tare ca fiecare dintre noi să aleagă să se informeze doar din surse autorizate, cu încredere în știință și în specialiști. Aici e de fapt cheia. În măsura în care acest lucru se va întâmpla, pandemia va deveni doar un vis urât aparținând trecutului. Dacă aș putea astfel să vă rog un singur lucru, acesta ar fi. Aveți încredere în medici și în expertiza lor. La urma urmei, ne dorim din tot sufletul ca judeţul Dâmboviţa să ajungă la o rată de vaccinare din ce în ce mai mare, pentru ca spitalele să nu mai fie sufocate de cazuri de îmbolnăvire, aşa cum s-a întâmplat deja, şi mai cu seamă pentru ca toți cei dragi nouă, asemeni nouă, să fie sănătoși.” a declarat deputatul, Daniel Blaga, președintele USR PLUS Dâmbovița.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro