UNPR Dâmbovița, măsuri de reorganizare și întârire! Partidul are 2 viceprimari și 46 de consilieri locali

UNPR Dâmbovița s-a întâlnit săptămâna trecută în cadrul unui Biroul Politic Județean, sub conducerea președintelui Ionuț Irinel Badea. Partidul are reprezentare la nivelul Consiliilor locale, obținând 46 de locuri după alegerile locale din 2016. În urma unui protocol de colaborare cu PSD, UNPR Dâmbovița are viceprimari la Crevedia și Vulcana Pandele.

Uneperiștii locali așteaptă decizia instanței în cazul fuziunii cu  PMP, după ce noua conducere a formațiunii, după excluderea lui Valeriu Steriu, a decis revocarea hotărârii prin care s-a decis fuziunea prin absorbţie a Uniunii Naţionale pentru Progresul României de către Partidul Mişcarea Populară. Motivul revocării a fost „pentru încălcarea flagrantă a prevederilor protocolului şi a înţelegerilor iniţiale între conducerile celor două partide”. Procesul este, încă, pe rol.

Procesul de fuziune a fost suspendat pe data de 21 decembrie 2016. Pe 26 octombrie va fi un termen la Curtea de Apel București, dar conducerea legală a partiduui, cea înscrisă la Registrul Național Partidelor din România, deja a formulat o cerere către instanță de a se ține cont de toate hotărârile luate la conferința din 4 aprilie 2016, prin care UNPR a decis să rămână partid singur, de sine stătător fără să fuzioneze cu un alt partid din punct de vedere juridic.” a precizat Ionuț Irinel Badea, președinte UNPR Dâmbovița.

Uneperiștii dâmbovițeni sunt reprezentați prin filiale locale în 59 de localități din cele 89 ale județului. Biroul Politic Județean a decis să ia măsuri împotriva consilierilor partidului care nu țin audiențe și nu discută cu cetățenii, conform prevederilor statutului partidului. O altă decizie luată la nivelul județului este ca reprezentanții UNPR din consiliile locale să facă lobby pe lângă primari și UAT-uri pentru implementare proiectelor finanțate pe PNDL I și PNDL II. În localitățle unde UNPR nu are consilieri, ci doar organizații locale, se vor organiza grupuri cetățenești pentru discuții cu primarii în vederea rezolvării problemelor pe PNDL.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro