Țuțuianu dă cărțile pe față: Dragnea i-a cerut, prin Tudose, să plece de la Ministerul Apărării

Adrian Țuțuianu, președintele PSD Dâmbovița, a recunoscut un lucru evident pentru opinia publică, dar neasumat de comunicatorii politici: președintele partidului i-a cerut să plece din funcția de Ministru al Apărării.

În momentul când premierul Tudose mi-a spus că am greşit şi că am adus un prejudiciu de imagine grav, a spus dânsul, şi că preşedintele partidului îmi cere să plec, am cerut o coală de hârtie, mi-am scris demisia, vă repet sunt un om cu multă demnitate şi nu accept ca cineva să mă calce în picioare”, a spus Adrian Ţuţuianu la Digi 24.


Întrebat dacă şi-ar fi dorit să beneficieze de acelaşi tratament în partid precum cel aplicat miniştrilor Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb, vicepreședinte PSD Dâmbovița, despre care se zvonea că i-ar lua locul și la conducerea partidului, Ţuţuianu a răspuns: „Aş fi vrut să beneficiez de o discuţie mai consistentă pe subiect. Dacă toată lumea era lămurită, vă puteam lămuri şi pe dvs., presa. Nimeni nu s-a născut ministru şi nimeni nu stă pe viaţă (… ) Nimeni (nu s-a născut preşedinte de partid – n.r.) şi nimeni nu stă pe veci. Un politician trebuie să cunoască puţină istorie. Mie îmi place istoria şi vă spun tuturor că nimic nu e veşnic„.

Adrian Țuțuianu a fost unul din cei mai fideli președinți de organizație față de Liviu Dragnea, încă din perioada în care acesta nu era liderul social democraților. La Dâmbovița, toată lumea cunoaște atașamentul acestuia față de Dragnea, pe care l-a considerat tot timpul un model, raportându-se de foarte multe ori, în relații cu membrii de partid de la județ, la propria relație cu Liviu Dragnea.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca