TEL VERDE: 0786 304334 – linie telefonică lansată de PSD Dâmbovița (PE)

Distribuie:

PSD Dâmbovița a lansat astăzi o linie telefonică TEL VERDE la care așteaptă ca părinții, bunicii și chiar elevii din județ să își spună nemulțumirile legate de începerea noului an școlar, un an cu nevoi speciale, pentru că acum copiii trebuie să poarte măști, să se spele des pe mâini și să se dezinfecteze în mod constant! Numărul de telefon este 0786 304334, iar social democrații dâmbovițeni promit să se implice în rezolvarea problemelor ridicate de familii. Liderul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan susține că în localitățile conduse de primari social democrați au fost asigurate toate condițiile pentru desfășurarea procesului educațional.

,,În toate localităţile conduse de primari PSD am avut grijă să asigurăm copiilor şi cadrelor didactice condiţiile necesare pentru începerea anului şcolar. Vreau să vă aduc aminte de minciuna PNL de săptămâna trecută în care au spus că au asigurat peste 451.000 de măşti în judeţul Dâmboviţa. Vă spun cu toată responsabilitatea că nu a ajuns nici măcar o mască în vreo şcoală din judeţul Dâmboviţa din partea Guvernului PNL. În concluzie, noi cei din PSD lansăm astăzi un TELVERDE la nivelul judeţului Dâmboviţa, cu numărul de telefon 0786 304334, la care să sune toţi părinţii şi bunicii care se simt abandonaţi de Inspectoratul Şcolar din judeţul Dâmboviţa, care se simt abandonaţi de Guvernul PNL, iar noi în fiecare localitate, împreună cu primarii PSD, vom ajuta părinţii, bunicii şi copiii care au nevoie de ajutor pentru începutul anului şcolar.

Cei din PNL au demonstrat că-i preocupă doar campania electorală. D-na ministru Monica Anisie a venit acum două săptămâni la Târgovişte şi a fost întâmpinată de un grup de tineri, elevi la un liceu din Târgovişte, cu o cutie de PEPSI şi nu este glumă, am aflat a treia zi, dar nu a putut să vină în nicio unitate de învăţământ din judeţ să vadă în ce condiţii trăiesc şi cum  o să înceapă şcoala copiii din judeţul Dâmboviţa. D-na ministru a venit la o lansare electorală, la lansarea candidatului PNL pentru funcţia de preşedinte al CJD, dar nu a mers în nicio unitate de învăţământ ” a declarat Corneliu Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

……………………………

Publicitate electorală. Material realizat la comanda PSD Dambovita. Cod unic mandatar financiar: 21200019

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro