Târgoviște: Scandal pe amplasarea corturilor de campanie! Președintele PNL Târgoviște… amendat de Poliția Locală!

Distribuie:

Președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o în teren că a fost amendat de Poliția Locală, la îndemnul primarului orașului, Cristian Stan! Totul a plecat de la amplasarea corturilor de campanie ale PNL Târgoviște, pe raza municipiului Târgoviște, în vederea strângeri semnăturilor necesare pentru depunerea candidaturilor, înainte de obținerea autorizării. Liberalii spun că au obținut-o cu mare întârzâiere această autorizare de la Primăria Târgoviște, la mai bine de o săptămână de la demararea campaniei de strângere de semnături și numai după ce social democrații târgovișteni și-au instalat mai întâi ei corturile în tot orașul. Liderul PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu spune că va plăti amenda primită, pentru că este un om care respectă legea, dar că își rezervă dreptul de a o contesta în instanță.

,,Am tot povestit de actuala administrație târgovișteană, de felul cum de comportă față de noi, față de cetățeni, față de lege în general. Avem această problemă a amplasării corturilor. Am depus încă de pe data de 24 iulie o cerere către Primărie prin care solicitam șase amplasamente la nivelul municipiului Târgoviște în care să ne punem corturile de campanie. A trecut o săptămână de campanie și Primăria Târgoviște nu ne-a dat niciun fel de hârtie, am plătit rezervarea corturilor pe 24 iulie și nu s-a întâmplat nimic ulterior. Am așteptat până săptămâna trecută, când văzând că Primăria nu vrea să ne acorde acea hârtie…  am început să ne amplasăm corturile. Au trimis imediat Poliția Locală, garda pretoriană a d-ului primar, ca să ne amendeze. În fapt m-au amendat pe mine, pe persoană fizică, ceea ce este un abuz total pentru amplasarea acelor corturi. Nu le puneam eu, Cotinescu Aurelian, acele corturi erau puse de PNL Organizația Târgoviște.

Actualul primar a considerat că trebuie să-mi acorde mie acea amendă. Nicio problemă, respect legea, o să merg s-o plătesc, dar bineânțeles că am și dreptul să fac o contestație în acest sens. Pe de altă parte, ne uităm la PSD, au așteptat până când au rezolvat problema corturilor, până când au avut toate corturile puse și abia după acea au venit și au acordat autorizație către noi, PNL, și către celelalte formațiuni politice. Problema cea mare este că pe spațiul verde din oraș PSD și-a pus câteva corturi. Este ilegal să faci acest lucru, dar ei își permit. Noi am încercat să obținem autorizare și pentru câteva mesh-uri la nivelul orașului, dar primarul a ajuns să ne spună, chiar în conferință de presă, că dacă le punem ne vor amenda. Aceasta este soluția primarului. Așteptăm să vedem ce se va întâmpla. Noi nu vrem să cedăm. Din punctul nostru de vedere trebuie să ne facem campanie, trebuie să ne facem cunoscuți, este dreptul nostru de a ne face cunoscuți cetățeilor, este dreptul cetățenilor de a ne vota în cunoștință de cauză…’’, a declarat președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu.

 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro