Radu Popa, la protestul COS: “Trebuie restricționate importurile de oțel de calitate îndoielnică”

Deputatul Radu Popa a fost prezent, astăzi, la protestul COS Târgoviște, din fața Ministerului Economiei. Parlamentarul a precizat că au existat mai multe discuții cu reprezentanții coaliției de guvernare și că așteaptă de la aceștia decizia care va salva locurile de muncă:

” Sunt astăzi în fața Ministerului Economiei pentru a protesta alături de sindicaliștii de la Sindicatul Valahia pentru repornirea activității COS Târgoviște. În calitate de deputat de Dâmbovița, deputat PSD de Dâmbovița, am făcut o interpelare ministrului economiei, Năsui, prin care i-am pus în atenție câteva aspecte, consider eu, foarte importante pentru repornirea activității.

În primul rând, i-am cerut să restricționeze importurile de oțel de pe zona non euro, din zona Federației Ruse, care au o calitate îndoielnică, care mai mult păcălesc constructorii din România și subminează, în mod considerabil, producție internă de oțel. Domnul Năsui, membru al coaliției de guvernare, dar în primul rând, al partidului care se numește Uniunea pentru Salvarea României, e principalul responsabil pentru această situație. Are obligația, față de cei care l-au votat, să-și asume condiția și să salveze România. Are oportunitatea să salveze COS Târgoviște.

În discuțiile pe care le-am avut cu liderii PNL, cu liderii USR, am înaintat mai multe propuneri. Chiar săptămâna trecută am avut o discuție la Parlament cu doamna Cristina Prună în care i-am solicitat să analizeze foarte serios în interiorul USR (politic este șefa domnului Năsui).

De asemenea, am avut o întâlnire cu domnul Orban pe această temă. Cu doamna Anca Dragu, președinta Senatului

Cred că e obligația noastră, a tuturor politicienilor, să ne batem până la capăt pentru salvarea economiei românești. Altfel, exact cum spuneau aici oamenii, vom ajunge să importăm și cuiele pentru coșciuge și locurile de muncă se vor pierde.”  a declarat deputatul Radu Popa.

 

 

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro