PSD, victorie zdrobitoare în Dâmboviţa

Distribuie:

Potrivit numărătorii paralele, PSD a câștigat funcţiile de primar al municipiului Târgovişte şi de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Edilul Târgoviştei, Cristian Stan, a spus într-o conferință de presă de azi-noapte că este una dintre cele mai mari victorii ale social-democraţilor în Dâmboviţa.

Cristian Stan a candidat pentru un nou mandat de primar al Târgoviştei şi deputatul PSD Corneliu Ştefan – pentru funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa.

PSD a câștigat alegerile în 63 de localități din județul Dâmbovița, printre care și municipiul Târgoviște, orașul Pucioasa și Fieni.

De asemenea, după numărătoarea a 50 % dintre secțiile de votare, PSD are majoritatea în Consiliul Județean.

“Vreau să le mulţumesc târgoviştenilor pentru încrederea masivă pe care mi-au acordat-o, este un vot covârşitor. Cred că este, poate, cel mai clar rezultat de la momentul în care se organizează alegeri democratice locale, la Târgovişte. Este un moment important, lucrul acesta asigură, pe de o parte, o legitimitate foarte clară, pe ceea ce înseamnă funcţia de primar, dar, în acelaşi timp, şi o stabilitate în consiliul local şi, de asemenea, votul este foarte clar şi pe ceea ce înseamnă consiliul judeţean şi preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi cred că înregistrăm una dintre cele mai mari victorii al PSD în judeţul Dâmboviţa”, a declarat, duminică seara, primarul Târgoviştei, Cristian Stan.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro