PSD Dâmbovița: Cristi Stan îi ia locul lui Alexandru Oprea în ierarhia partidului

Biroul Permanent Județean al PSD Dâmbovița a decis să-l numească pe Cristian Stan în funcția de secretar executiv al PSD, pe locul vacantat, încă din luna martie a anului trecut, prin demisia lui Alexandru Oprea. Oprea a demisionat pe fondul unui scandal intern din toate funcțiile deținute în partid, dar a rămas membru de partid și președinte al Consilului Județean Dâmbovița.


Pe 26 ianuarie, se va întruni și Comitetul Județean Executiv al PSD care va decide dacă PSD îl mai susține sau nu pe Alexandru Oprea în funcția administrativă. Adrian Țuțuianu s-a arătat permanent nemulțumit de activitatea acestuia. Pentru schimbarea lui Oprea din funcție este nevoie de votul a două treimi din membri consiliului, PSD Dâmbovița având nevoie și de votul a doi membri PNL. Conform statutului PSD, retragerea sprijinului politic în cazul președinților de consilii județene se face la propunerea BPJ, de către Biroul Politic Național sau în cazuri excepționale de către Comitetul Executiv Național.  CEX al PSD se va întruni pe 29 ianuarie și este posibil ca actuala conducere a PSD Dâmbovița să meargă cu o astfel de propunere la acest for.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca