PSD Dâmbovița așteaptă o reacție din partea PNL Dâmbovița… pe rectificarea de ,,zero lei’’ de la Guvernul Orban pentru Primăria Târgoviște

Distribuie:

PSD Dâmbovița așteaptă o reacție din partea candidaților PNL Dâmbovița la președinția CJD și la Primăria Târgoviște cu privirea la faptul că Guvernul liberal nu a alocat niciun leu municipiului Târgoviște la ultima rectificare bugetară din luna septembrie, banii care ar fi fost de mare folos la începerea anului școlar! Costin Cozma, purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița îi invită pe liberalii care vor să conducă județul și municipiul Târgoviște să iasă public și să le explice târgoviștenilor și dâmbovițenilor de ce copiii lor au primit zero lei de la Guvernul Orban, mai ales acum când nevoile unităților de învățământ sunt și mai mari din cauza pandemiei de Covid 19.

,,Ați observat vreo reacție a PNL Dâmbovița în urma faptului că municipiul Târgoviște nu a primit nici măcar un ban la rectificarea bugetară, bani care ar fi trebuit să ajute la începerea noului an școlar. Ați avut vreun semnal, ați văzut vreo replică? Este vorba totuși de un municipiu reședință de județ, este vorba de un municipiu unde învață 20.000 de copii, iar aceștia nu sunt numai din Târgoviște, sunt elevi și din comunele din jurul municipiului Târgoviște. Ar fi fost normal ca cei care candidează la președinția CJD din partea PNL, dar și la Primăria Târgoviște să iasă cu o explicație. Nu să ne explice nouă, nu să ne spună nouă că au probleme cu banii deși s-au împrumutat miliarde, ci să le explice dâmbovițenilor și târgoviștenilor de ce copiii noștri nu au primit măcar un leu pentru începerea noului an școlar.

De fiecare dată își găsesc scuze, de fiecare dată dau vina pe greaua moștenire uitând că s-au împrumutat foarte mult, uitând că sunt la guvernare de aproape un an de zile, uitând că nu au făcut nici măcar un plan pentru începerea noului an școlar deși toată lumea știe că noul an școlar începe în septembrie. Probabil că au fost luați și ei prin surprindere că de… ,,iarna nu-i ca vara’’. Le-a rămas probabil ceva reminescențe de pe vremea când făceau parte din PDL. Așteptăm în continuare răspunsul celor de la PNL Dâmbovița în ceea ce privește aceste alocări, așteptăm în continuare să vedem de ce primăriile PNL Dâmbovița au primit bani aproape cât au primit cele 64 de primării deținute de PSD Dâmbovița. Vrem și noi să vedem care este explicația, să ne facă și pe noi să înțelegem acest lucru’’, a  declarat azi purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița, Costin Cozma, în cadrul conferinței de presă de la partid.

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița. Cod unic mandatar financiar: 21200019

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro