Președintele PSD, Marcel Ciolacu, la Târgoviște: ,,Mesajul meu către populație ar fi să asculte specialiștii și nu politicienii’’

Distribuie:

,,Populația trebuie să asculte de specialiști, nu de politicieni!” Acesta este mesajul președintelui PSD, Marcel Ciolacu transmis astăzi de la Târgoviște când în România s-a înregistrat cea mai mare creștere a numărului de infectări de COVID 19, când 1713 persoane au fost atinse de noul tip de coronavirus. Liderul PSD spune că președintele Klaus Iohannis refuză să intre în haina constituțională și să cheme la masa discuțiilor pe toți politicienii, mai ales acum când România se confruntă cu o pandemie fără precedent, peste care s-a suprapus și o criză economică destul de puternică.

Astăzi avem cel mai mare record la numărul de infectări, de îmbolnăviri. Nu este prima oară când spun, nu eu sunt cel îndreptățit să iau măsuri sau să vorbesc despre coronavirus deoarece nu sunt medic, nu sunt specialist. Cred că domnul Rafila, domnul Arafat sunt mult mai îndreptățiți decât mine. Când guvernezi o țară trebuie să ții cont de acești specialiști, nu să-ți bați joc de ei și să conduci politic și în interesul tău de a câștiga alegerile, pentru că se întâmplă astfel de lucruri. Mesajul meu către populație ar fi să asculte specialiștii și nu politicienii. Președintele Iohannis trebuia să intre în haina constituțională mai ales când avem de-a face cu o pandemie și o criză economică și să cheme la masa discuțiilor toți politicienii.

Dacă ar fi fost de acord cu propunerea noastră de a avea un Guvern de Uniune Națională lucrurile acum în România ar fi stat cu totul și cu totul altfel, iar comunicarea și credibilitatea politicienilor în fața cetățenilor ar fi fost alta și ar fi fost respectată. Vă reamintesc de celebra poză din biroul primului ministru când toți eram izolați în casă, era stare de urgență, iar în birou se chefuia și se stătea fără mască. Cred că toți profesorii și personalul auxiliar ar fi trebuit testați. Școlile sunt închise de 6 luni de zile, iar acum ne-a găsit nepregătiți deschiderea lor… și cu secretarii de stat responsabili pe preuniversitar și universitar… în campanie electorală prin județele lor’’ a spus liderul social democraților.

 

………….

Material realizat la comanda PSD Dambovita
Cod unic mandatar financiar: 21200019

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro