Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran: ,,Altă coaliție de guvernare nu cred că este posibilă în momentul de față’’!

Chiar dacă nu este prea sigur că acest lucru se va întâmpla, președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran a declarat astăzi, la Târgoviște, la prima conferință de presă din acest an de la PNL Dâmbovița, că ar trebui ca actuala alianță de guvernare să reziste până în 2024!

Liderul liberalilor dâmbovițeni, care recunoaște că sunt probleme în alianță, pune aceste neînțelegeri  pe seama faptului că USR este pentru prima dată la guvernare și nu are foarte multă experiență politică și nici diplomație… la discuțiile și negocierile care au loc.

,,Nu contează ce cred eu, contează ce se va întâmpla. În mod normal trebuie să reziste această coaliție și eu cred că va rezista, vom găsi soluții până la urmă, dar într-adevăr trebuie să recunoaștem că sunt anumite discuții, mai dese decât de obicei într-o coaliție, iar acestea sunt generate, cred eu, și de faptul că USR este pentru prima dată la guvernare și nu are foarte multă experiență politică și nici diplomație uneori în ceea ce discutăm și ceea ce negociem, dar cred eu că le armonizăm.

Asta este conjunctura politică și nu prea văd cum s-ar putea realiza o altă majoritate… Din punct de vedere doctrinar, nu cred că ne atingem prea mult, este clară situația, dar am stabilit un program de guvernare comun și încercăm să ne ținem de el. Realitatea este că în urma alegerilor a rezultat această  coloratură politică.  Altă coaliție de guvernare nu cred că este posibilă în momentul de față.

Noi, liberalii, suntem vizați, cotați ca cei care trebuie să conducă în momentul de față cu toate că dacă aveam doar interesul politic puteam să stăm deoparte, să îi lăsam să se erodeze pe cei care vin în perioada asta grea… și creșteam natural, pentru că s-a văzut, de două ori s-a întâmplat treaba asta, am furat-o de două ori, dar avem curajul, suntem aici, știm că ne degradăm din punct de vedere al imaginii, dar rămânem , continuăm și ne facem treaba…

Dacă vom rămâne până în 2024 în mod sigur vom fi la un moment dat vizați de către electorat și s-ar putea să existe repercusiuni pentru noi, pentru că așa s-a întâmplat întotdeauna. Cei care au fost la guvernare până în ultimul moment… au obținut rezultate mai slabe’’, a declarat senatorul PNL Dâmbovița, Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița, la conferința de presă de la organizația județeană.

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro