PNL trage la anticipate! Ce spune președintele liberalilor târgovișteni

În cadrul conferinței de astăzi, susținută de Aurelian Cotinescu, însoțit de Quintus Niculescu si Adrian Bercu, subiectul principal l-au reprezentat alegerile anticipate care par a fi singura soluție pentru a salva România.

„În ultimele 3 luni, Guvernul Liberal l condus de Premierul Ludovic Orban, a reușit să pună România pe un făgaș normal prin câteva măsuri așteptate de întreaga populație.

-Abrogarea decursului compensatoriu, prin care asa cum bine știți 20 000 de deținuți au fost eliberați din pușcăriile României.

-Abrogarea ordonanței 114 din sectorul bancar si sistemul energetic.

-Mărirea salariului minim de la începutul anului.

-Eliminarea pensiilor speciale, o altă măsură așteptată de către toți românii

-Eliminarea supraaccizei la carburanți, lucru care a adus României ieftinirea carburanților si cel mai mic preț din Europa.

-50 de miliarde de lei au fost alocați de care guvern din buget pentru investiții, aproximativ 4,5% din PIB.

-In sănătate, românii pot sa meargă in acest moment la spitalele de stat sau private, fără costuri suplimentare.

Unde ne aflăm in acest moment? Trebuie spus încă de la început că ne aflăm într-o luptă între vechi si nou. Este o bătălie între un sistem învechit si o societatea care-și dorește schimbări, modernizare si o reformă reală în întregul aparat de stat și in instituțiile statului.

Este o bătălie între Parlament, Parlament condus de socialiștii PSD-ului, un Parlament care dorește să-și păstreze privilegiile pentru ei, pentru grupul lor de interese, oprind orice tentativă de reformă. Pe de altă parte avem societatea care vrea aceasta reformă, care dorește o înnoire a sistemului de conducere in sistemul public.

Pe de alta parte avem un Guvern care înțelege nevoile societății si deja a început această reformă

Guvernul Liberal a propus si a si înaintat o ordonanță de Urgență pentru alegerea primarilor in două tururi, PSD-ul s-a opus. Pe de altă parte, Guvernul Liberal beneficiază de suportul a peste 80% dintre români care vor ca primarii sa fie aleși cu 50% din voturile exprimate, astfel încât să nu mai avem primari aleși cu 10% sau cu 14%, așa cum este cazul Gabrielei Firea.

Guvernul Liberal a depus in Parlament un act prin care amenzile sa fie plafonate la valoarea anului 2019, dar PSD-ul s-a opus, iar amenzile vor crește.

Guvernul Liberal a oprit suprataxarea companiilor din domeniul energetic.

Guvernul Liberal a reușit să oprească orice creștere a salariilor sau indemnizațiilor demnitarilor, PSD-ul s-a opus din nou.

Guvernul Liberal a ieftinit creditarea, știți bine, vechile guverne social democrate au suprataxat sistemul bancar.

Băncile afectate de suprataxarea impusa de guvernarea PSD, sunt bineînțeles băncile românești. (…)

Avem nevoie de un Parlament care sa înțeleagă nevoile românilor și să fie alături de aceștia. Avem nevoie de un Parlament care să se ocupe de bunăstarea românilor dar si să se opună știrilor false care domină spațiul public in ultimul timp, lansate in special dinspre PSD

Decizia PNL este de a nu vota următoarele două propuneri cu care va veni in Parlament, astfel încât, in cel mai scurt timp sa se ajungă la anticipate.

In acest timp Guvernul Liberal asigura bunul demers al Ministerelor, bunul mers al Țării, iar România are in acest moment o situație stabilă și sigură.” Declară președintele PNL Târgoviște , Aurelian Cotinescu.

Întrebat despre evenimentele petrecute recent pe plan local, acesta a răspuns ca nu este tipul de om care să se bucure de răul altuia si că ceea ce se întâmplă poate fi perceput ca o palmă pe obrazul celora care in urma cu ceva timp visau la un Smart City si la un oraș dezvoltat

 

 

Larisa Ungureanu

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro