Marinela Manea va fi numită subprefect al județului Dâmbovița, la propunerea USR PLUS

Marinela Manea va fi numită  subprefect al județului Dâmbovița, la propunerea USR PLUS. Dâmbovița are două posturi de subprefect, așa că Manea va face echipă cu Aurelian Popa și Chiru Cătălin.

Marinela Manea este expert contabil și conferențiar universitar în cadrul Universității Valahia din Târgoviște. Predă cursuri în domeniul contabilității instituțiilor publice, a instituțiilor de credit și în domeniul auditului și a publicat șapte cărți de specialitate în aceste domenii, fiind coautor al altor patru cărți situate la granița dintre economie și științe juridice și a 50 de articole publicate în mai multe reviste de specialitate. A devenit membră PLUS Dâmbovița în ianuarie 2019, fiind trezorier al acestei filialei.

În politică am debutat la finele lui 2018, rezonând cu principiile PLUS. În 1989, românii au răsturnat o dictatură pentru că le lipsea libertatea, dar nu și-au imaginat că libertatea implică responsabilitate. Cei mai mulți dintre noi au considerat acceptabilă o democrație improvizată din mers, iar clasa politică nu și-a propus nici ea să își educe electoratul. Astfel, de-a lungul celor 30 de ani, în politica românească, s-a preferat manipularea emoției, utilizarea fricii și a urii drept vehicul de obținere a votului.
E de datoria noastră să punem bazele unei Românii reprezentată de indivizi independenți, inter-relaționați prin valori comune pro–occidentale, care nu se tem de necunoscutele viitorului, ci le acceptă ca provocări și care nu mai tolerează influențarea comportamentului social prin frică și pedepse. Lucrul acesta se poate realiza printr-o reformă educațională profundă care să acopere toate structurile societății românești și care să le redea conaționalilor noștri DEMNITATEA.
Doar așa vom reuși să contrazicem afirmația “In politics, form is the content”.” spunea Marinela Manea la candidatura pe listele USR PLUS pentru un post de consilier județean la alegerile de anul trecut.
Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro