Marinela Manea își începe mandatul de subprefect al județului

Marinela Manea își începe mandatul de subprefect al județului, după data de 8 martie. Manea este expert contabil și conferențiar universitar și a fost susținută de USR PLUS pentru această funcție.

Cei doi parlamentari USR PLUS de Dâmbovița au transmis mesaje de susținere pentru aceasta.

Daniel BLAGA (deputat): “Vești bune: Dâmbovița are un nou sub-prefect!

Dâmbovița are nevoie de profesioniști reali, de oameni cu viziune și cu mult altruism care să ajute județul să-și atingă potențialul și care să reprezinte acea schimbare benefică din comunitate pe care ne-o dorim cu toții. Marinela Manea este o astfel de persoană, fără doar și poate. Expert contabil și conferențiar universitar, Marinela a demonstrat în mai bine de două decenii de activitate faptul că profesionalismul și dedicarea sunt cheia succesului.

Rezultatele ei vorbesc de la sine. E un cadru didactic respectat, predând cursuri atât în domeniul contabilității instituțiilor publice cât și în domeniul auditului, și este și un autor recunoscut, scriind 7 cărți de specialitate în aceste domenii. Un om vertical și calculat, Marinela va contribui din plin la cheltuirea „cu cap” a banului public, precum și la procesele de transparentizare și digitalizare a Instituției Prefectului. O susțin cu multă încredere și sper ca, cu ajutorul ei, administrația publică de aici să-și atingă și chiar să-și depășească obiectivele.”

Dragoș POPESCU (senator): “Dâmbovița are un nou subprefect!

Mă bucur să anunț faptul că Marinela Manea a fost numită subprefect al județului Dâmbovița.

Am mare încredere în ea, îi doresc mult succes și o asigur de tot sprijinul meu, oricând acest lucru va fi posibil. Administrația publică de aici merită și trebuie să-și îndeplinească toate obiectivele. Dâmbovițenii merită și trebuie să fie beneficiari reali ai unei administrații dedicate lor.”

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro