Liberalii târgovișteni se simt prigoniți de Primăria Târgoviște, în privința afișajului preelectoral

Distribuie:

Liderul PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu a declarat recent, într-o conferință de presă că formațiunea este prigonită de actuala administrație, în privința afișajului preelectoral. Corturi de campanie tăiate, mesh-uri distruse sau pur și simplu date jos de pe clădirile unde au fost instalate, amenzi primite de la Poliția Locală sunt elementele pe care le reclamă liberalii.

,,Vreau să spun că ne aflăm în plină campanie electorală și nu am crezut că la 30 de ani de la evenimentele din 1989 putem să mai trăim asemenea vremuri de prigoană. Începuse campania de o săptămână și Primăria Târgoviște refuza să ne dea autorizațiile de amplasare a corturilor. Trebuia să începem campania de o săptămână și noi nu aveam autorizațiile. Am început să ne amplasăm corturile, ne-au trimis Poliția Locală, ne-au amendat, ne-au hăituit și vă spun sincer că până și polițiștii locali erau terifiați de telefoanele pe care le primeau de la nivelul primăriei, oamenii aceia nu veniseră să facă rău, dar nu aveau de ales, trebuiau s-o facă pentru că așa cerea împăratul roșu al orașului. Pe de altă parte am început să amplasăm mesh-uri.

Bineînțeles că ne-am trezit, în două nopți la rând, cu mesh-urile tăiate. Au trimis chiar o echipă a primăriei și ne-au dat jos un mesh, un mesh instalat pe o proprietate privată, ceea ce este foarte grav. Se prevalează de anumite aspecte din lege pe care le interpretează așa cum vor ei, ne cer anumite autorizații și anumite specificații tehnice care nu sunt necesare. Ei au demolat un stadion pe baza unei expertize false, dar nouă ne cer o expertiză la clădirea pe care amplasăm un mesh, până acolo am ajuns. În tot acest timp mă uit cum pe panourile în care înainte apărea acel mesaj din timpul pandemiei cu Covid 19… ,, spălați-vă pe mâini, purtați mască, distanțare socială’’, toate acele panouri pe care primăria le-a plătit, luni la rând, pentru a apărea acea reclamă sponsorizată vedem în ziua de azi cum apare primarul pe toate panourile.

Adică, în plină pandemie, când avem poate cele mai multe cazuri din istoria acestui oraș, când terapia intensivă este plină, când doctorii sunt terifiați de ceea ce se întâmplă în spital noi în loc să avem aceste reclame funcționale ca populația să înțeleagă mesajul și să se protejeze, nu mai contează nimic… Este campanie electorală, primarul le-a luat pe toate, el apare pe toate panourile, el apare în tot orașul, doar el are dreptul la campanie electorală. În schimb noi… Interesant este că la noi toate corturile ni s-au rupt, ale lor nu sunt rupte, ale noastre toate sunt rupte. În același timp trebuie să avem grijă să ne păzim mesh-urile pentru că ne pică noaptea, ni le dau jos. Au trimis Poliția Locală la oamenii la care aveam mesh-urile pe garduri să-i amenințe că vor fi amendați, să le dea jos că nu au voie…’’, a declarat președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro