Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3704
17-1-2022

La Dâmbovița, toți oamenii ex-președintelui sunt pe făraș

PNL Dâmbovița se desparte încet încet de epoca Orban și de oamenii ei. Astăzi, a venit rândul lui Grozavu, care la finele ședințele CJD s-a trezit fără funcția de lider de grup al consilierilor liberalii.

„Consilierii județeni ai PNL Dâmbovița s-au întrunit astăzi pentru a-și alege un nou lider de grup. În cadrul ședinței a fost ales domnul Mihail Drugă pentru a ocupa această poziție deținută anterior de domnul Gabriel Grozavu. Prin această schimbare se dorește dinamizarea activității grupului PNL, iar domnul Mihail Drugă prin experiență acumulată promite un suflu nou, o opoziție constructivă, dar și colaborarea pe proiecte decisive pentru dâmbovițeni.

În continuare, întregul grup al consilierilor județeni liberali va da dovadă de implicare, comunicare eficientă și aceștia vor propune proiecte care să răspundă nevoilor comunităților locale.” a transmis biroul de presă al PNL Dâmbovița.

Mai exact, după ședința CJD consilierii au fost chemați la partid, unde au ajuns fix jumătate plus unu, suficient pentru înlocuirea lui Grozavu. Dacă ar fi să ne luăm după comunicat de mâine activitatea consilierilor liberalii va fi una extrem de dinamică, constructivă, cu un suflu nou, proiecte decisive pentru dâmbovițeni și comunicare eficientă. Ar fi făcut lucrurile acestea mai demult, dar se pare că îi încurca Grozavu.

 

Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media