În Dâmbovița nici primarii PNL nu văd luminița guvernării. Discurs dur al Teodorei Anghelescu

Primarul comunei Bezdead, Teodora Anghelescu, este unul dintre edilii nemulțumiți de cursul luptei din interiorul PNL, unde pare că oamenii sau echipele care îl susțin pe Ludovic Orban sunt pedepsiți financiar de Guvern. Acesta a atras atenții asupra faptului că nu există linii de finanțare pentru administrațiile locale, în ciuda declarațiilor premierului Cîțu legate de creșterea nivelului de trai.

Vreau să îmi exprim nemulțumirea față de metodele neadecvate de a face lobby și vreau să vă spun public că în momentul în care asigur pe cineva de sprijinul meu, de loialitate, voi rămâne neschimbată indiferent dacă va ieși să nu președinte domnul Orban. Așa am spus că voi merge, așa voi merge până la capăt.

Indiferent că domnul premier Cîțu consideră că din bugetul țării poate cumpăra voturi, nu este corect. Suntem primari care avem lucruri de făcut pentru comunitate. Suntem primari care am adus voturi. De aceea pe domnul Rareș Bogdan îl plimba domnul Orban prin localități, pe la noi.

Sunt 17 județe care au primit bani pe calamități. Noi nu am primit nimic. Este prima dată când șomăm. Performanțele de care se vorbește, că ar fi ea mai mare creștere economică…la noi la primari nu se vede. Nu se întrevede nici o linie de finanțare. N avem de ce să ne apucăm. Ministerul Dezvoltării ne-a trimis o adresă că nu mai sunt bani.” a spus Teodora Anghelescu în fața celor 300 de liberali prezenți la Comitetul de Coordonare Județean PNL Dâmbovița.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro