,,Îi invit pe cei care sunt în sistemul bugetar să aibă puterea de a merge către domeniul privat’’ (Aurelian Cotinescu, președintele PNL Târgoviște)

Președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu susține că România are nevoie urgentă de o reformă adevărată a sistemului bugetar, unde, spune acesta, ,,sunt foarte mulți oameni care nu fac aproape nimic, sunt foarte mulți oameni care sunt angajați politic, pe anumite criterii, care mimează munca’’.  Mai spune liderul liberalilor târgovișteni că sistemul  funcționează în acest fel, fără a fi performant, de peste 30 de ani…

,,Haideți să vorbim deschis… Pentru mine, ca om care conduc o afacere și care, vă spun sincer, făcând politică am văzut și lumea aceasta, a celor care lucrează la stat! Sunt câteva probleme. În primul rând sunt oameni foarte buni la stat, dar care nu ajung niciodată pe pozițiile pe care ar trebui să ajungă pentru că acolo sunt întotdeauna rudele, prietenii, oamenii puși politic… Este un întreg sistem care funcționează în acest fel, de 30 de ani, fără a fi performant.

Deci… dăm deoparte oamenii buni! Revenim la următoarea problemă. Trebuie cu adevărat să avem puterea de a schimba sistemul bugetar, trebuie venit cu adevărat cu o reformă? Istoria ne spune că da! Oamenii care au scris istorie au făcut reformă, au intervenit la nivelul statului și au adus cu adevărat bunăstarea, dar după ce și-au asumat  anumite proiecte importante.

Toată lumea conștientizează că în aparatul bugetar sunt foarte mulți oameni, sunt foarte mulți oameni care nu fac aproape nimic, sunt foarte mulți oameni care sunt angajați politic, pe anumite criterii și care mimează munca. Eu îi invit pe cei care sunt în sistemul bugetar să aibă puterea de a merge către domeniul privat. Da, vor fi plătiți mai slab decât sunt plătiți acum, vor muncii mai mult decât muncesc acum, dar vor ajuta această țară, vor ajuta copiii noștri să trăiască într-o altă Românie.

Dacă ne vom uita doar la ceea ce câștigăm noi lună de lună, ceea ce punem deoparte nefăcând aproape nimic la locul de muncă atunci este o bucurie de moment, copiii noștri vor plăti datoriile pe care noi le facem acum… Sincer vă spun că în momentul de față se va încerca, pe ici pe colo, o anumită corecție, dar nu lucruri importante. Acesta este sentimentul meu’’, a declarat președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu într-o recentă conferință de presă.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro