Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3655
29-11-2021

Dragoș Popescu, după votul din Parlament: „Au respins singura soluție ca România să aibă astăzi un guvern funcțional”

Senatorul USR PLUS, Dragoș Popescu, este unul din cei 88 de parlamentari care au votat pentru executivul propus de Dacian Cioloș. După vot, parlamentarul dâmbovițean a criticat dur respingerea Guvernului, spunând că PNL, PSD, UDMR și AUR prelungesc criza politică, dar și pe cea sanitară în care se află România, considerând votul acestora iresponsabil.

Am votat astăzi pentru un Guvern care ar fi însemnat ieșirea din criză rapid, găsirea de soluții la starea de urgență sanitară, decență, asumare, responsabilitate, bună credință.

România are nevoie acum de un guvern curajos, un guvern cu puteri depline care să ia măsuri urgente pentru limitarea pandemiei și pentru rezolvarea crizei facturilor la energie și gaze.

Prin votul iresponsabil dat împotriva Guvernului USR, colegii mei din Parlament de la PNL, PSD, UDMR, AUR au respins singura soluție ca România să aibă astăzi un guvern funcțional și au decis că e mai importantă prelungirea crizei politice decât rezolvarea crizei sanitare.

Astăzi a fost respins un set de măsuri de care România are nevoie urgentă: introducerea certificatului verde, reducerea facturilor la gaze și curent, pornirea investițiilor din PNRR.” a notat Dragoș Popescu.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media