DNA cere urmărirea penală a deputatului de Dâmboviţa Rovana Plumb, vicepreşedinte PSD Dâmboviţa

Procurorii DNA cer urmărirea penală a deputatului de Dâmboviţa, Rovana Plumb, vicepreşedinte PSD Dâmbovţa în acelaşi dosar în care Sevil Shhaideh, Ministrul Dezvoltării a fost pusă sub acuzare. Dosarul se refera la, deja, celebrul lac Belina,  care a ajuns, ilegal, spun anhetatorii, din proprietatea statului  în proprietatea  județului Teleorman și în administrarea Consiliului Județean Teleorman. La câteva zile acesta a fost închiriat către Tel Drum, firmă cu acţiuni la purtător, despre care se spune că ar fi controlată de Liviu Dragnea.

În doar 17 ore a realizat toată documentaţia necesară transferului de prorietate. Iniţial deşi acest transfer avea la bază motivaţia  realizării Complexului turistic, sportiv și de agrement „Dunăre-Belina-Seaca”, în Hotărârea de Guvern care a fost adoptată dispare complexul turistic şi apare sintagma „în vederea reabilitării și valorificării cadrului natural al zonei Dunării – Belina -Brațul Pavel”.


Anchetatorii o acuză pe Rovana Plumb de complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu, la vremea respectivă (2013) Ministru al Mediului.

„Din probele administrate, a rezultat bănuiala rezonabilă că numita Rovana Plumb, în calitate de ministru al Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice, cu intenție a ajutat la săvârșirea faptei penale reținute în sarcina suspectei Sevil Shhaideh, respectiv a inițiat și promovat H.G. 858/2013 în decurs de 17 ore, în perioada 5.11.2013 – 6.11.2013, cu încălcarea procedurii de la nivelul Guvernului pentru elaborarea, avizarea și prezentarea proiectelor de acte normative. Prin efectele acestei hotărâri de guvern s-a urmărit crearea unei aparențe de legalitate a trecerii Insulei Belina și a Brațului Pavel, prin proiectul de hotărâre de guvern ce va purta nr. 943/2013, contrar aspectelor semnalate în repetate rânduri de Ministerul Finanțelor Publice și Ministerul Justiției cu privire la forța juridică a actului normativ”, susține DNA.

Pentru încuviințarea începeririi urmăririi penale a ministrului Fondurilor Europene, DNA a transmis procurorului general, Augustin Lazăr, cerere de sesizare a Camerei Deputaților în cazul Rovanei Plumb.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

: 2 ganduri despre “DNA cere urmărirea penală a deputatului de Dâmboviţa Rovana Plumb, vicepreşedinte PSD Dâmboviţa

 • 24 septembrie 2017 at 0:47
  Permalink

  dar nemernicul ala de Tutuianu cum de mai rezista? javra de Tutuianu e mult mai periculos decat sluga asta mafioata de Plumb. La cat rau a putut sa faca ordinarul asta de Jeg de Miclosani ar trebui sa nu mai iasa din casa. Apropo cei mai face beizadeaua aia de fiica-sa a jegului. Tot angajata la primarie la Firea pe valoarea ei de cocalara cu pilele lu babacu , baronul de 2 bani din Targoviste?

  Reply
 • 23 septembrie 2017 at 5:21
  Permalink

  știrea mi-a amintit imediat de rumânii care au avut șansa să-i sărute mînușițele (înghesuială ca la moaște, tată!) la mitingul din februarie a.c.
  de unde să știe sărmanii pupăcioși despre falimentarea „Miraj” sau escrocheria cu diploma „Management strategic” acordată, zicea numita în CV, de prestigioasa „George Washington University”, suficient cît să-i citești profesionalismul și caracterul.
  Doamne, la cît de mulți penali/pușcăriabili/pușcăriași trimitem în fruntea țării, zici că sîntem blestemați sau masochiști, ori asta e caracteristica unui județ roșu?
  oricum mulți o vor „îmBelina” cîtă vreme „Daddy-Vrednic este” va mai mișuna prin politikia.ro
  ps: de proști sau dușmani ai poporului să se fi opus tranzacției Cazanciuc și Chițoiu? zic și eu…

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca