Deputatul Radu Popa: “Noi, românii, avem valori cu care putem concura lumea întreagă”

Viitorul a fost, inițial, doar un gând. Aceasta poate fi și definiția Uniunii Europene, splendidul vis al lui Robert Schuman împărtășit lui Jean Monet și agreat de marii constructori europeni ai păcii postbelice. Astăzi, România este parte definitorie a acestui spațiu comunitar și contribuie, prin elementele culturale specifice, la consolidarea Uniunii Europene.

Noi, românii, avem valori cu care putem concura lumea întreagă și multe motive pentru care să ne mândrim cu moștenirea culturală pe care țara lui George Enescu și a lui Brâncuși, a lui Eugen Ionesco și a lui Gheorghe Zamfir, a Mariei Tănase, a lui Nicolae Kirculescu și a lui Mihai Crețu, a lui Iosif Ivanovici și a lui Ciprian Porumbescu au dăruit-o Europei și cetățenilor săi.

Dumneavoastră sunteți parte a acestei bucurii. Grație eforturilor făcute de guvernul Adrian Năstase, ne bucurăm de libertatea de mișcare și de dreptul la un loc de muncă mai bine plătit. Suntem cu un pas mai aproape de visul generațiilor trecute.

Ca parlamentar român mă simt european și puternic și îmi doresc o Românie care să promoveze politicieni onești și profesioniști, premisă a redresării țării și a construcției unui drum care să ne apropie de marea familie europeană.

Radu Popa, deputat PSD de Dâmbovița

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro