Deputatul Daniel Blaga, critică instalarea unei familii la conducerea școlii Gura Ocniței

Deputatul USR PLUS, Daniel Blaga, critică decizia ISJ Dâmbovița de a instala la conducerea Școlii din comuna Gura Ocniței două personae din aceeași familie, mai exact soț și soție. Soțul este director, iar soția este director adjunct. este vorba de familia Stanciu. Situația este unică la nivelul județului.  Se pare că numire adjunctei este o decizie cu sprijin nu numai familial, dar și politic, din partea PNL.

“Au numit până au…unit!

Apreciez oamenii care muncesc și cresc în ierarhie pe baza meritelor. Sunt alături de toți cei care investesc în educația lor și se perfecționează pentru a-și face datoria cât mai bine la locul de muncă.

Totodată, sunt uimit când aflu de numiri surprinzătoare în funcțiile de la stat. E cazul și la Școala Gimnazială Gura Ocniței, unde, coincidență, sau nu, soția domnului director a fost numită director adjunct.

Probabil, doamna director adjunct are calitățile necesare pentru a ocupa această funcție. Probabil, are și experiența care o recomandă. Cu siguranță însă recomandările familiei și ale unei formațiuni politice au picat la fix.

Am primit mai multe informații despre acesta situație de la oamenii din zonă, care sunt mirați de noua conducere a Școlii Gura Ocniței, formată din domnul și doamna Stanciu.

Nu știu dacă poate fi vorba despre o ilegalitate, dar cel puțin la nivel de moralitate este discutabil.

Rămâne de văzut dacă numirea cu pricina a fost pur și simplu o coincidență, o recompensă sau o binecuvântare pentru unitatea școlară.

Le dorim mult succes celor doi soți, pentru binele elevilor și al cadrelor didactice de acolo.

Cum spune un proverb românesc – „Cine are nevasta alături este mereu muncit de griji!””

În curând, în județ vor avea loc concursuri pentru peste 200 de posturi de directori și directori adjuncți în școlile din județ.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro