Demisiile miniștrilor USR PLUS, susținute în teritoriu. Declarațiile colegilor parlamentari de Dâmbovița

Miniștrii USR PLUS au anunțat că demisionează din Guvern, după o săptămână de negocieri eșuate pentru menținerea actualului cabinet. Astăzi, președintele Klaus Iohannis i-a chemat la o discuție pe liderii USR-PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș. Anunțul miniștrilor cu privire la demisie este susținut de liderii formațiunii din teritoriu.
Democrația nu se mimează iar interesul cetățenilor nu e negociabil. Sunt solidar cu colegii mei care tocmai și-au depus demisiile.
Sunt convins că actuala coaliție poate fi refăcută, în urma dialogului și a strategiei care să plaseze românii în centrul guvernării. Nu alături de actualul prim ministru însă.” deputat Daniel Blaga, președinte USR PLUS Dâmbovița
A început cu Vlad. A continuat cu Stelian. Sunt astfel acum alături de Cătălin Drulă, de Ioana Mihăilă, de Ciprian Teleman, de Claudiu Năsui și de Cristian Ghinea. Demisia în bloc pare o măsură dură însă e una necesară, una cu care nu am cum să nu mă solidarizez. Îi felicit pentru toată munca depusă și pentru tot efortul din aceste luni.
Am convingerea că această Coaliție poate să meargă mai departe. Va fi nevoie de dialog și va fi nevoie ca bunăstarea cetățenilor, nu interesele obscure de partid, să primeze, însă această Coaliție poate să-și continue munca. Cu o singură condiție: Florin Cîțu să plece.”  senator Dragoș Popescu, vicepreședinte USR PLUS Dâmbovița.
Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro