Delegație dâmbovițeană la Ministerul Sănătății! Blaga (USR PLUS): “Când e vorba de sănătate, culoare politică nu contează”

Deputații Daniel Blaga și Carmen Holban, alături de președintele CJD, Corneliu Ștefan și primarul comunei Brănești, Daniel Neamțu, au discutat,  joi, 1 aprilie, cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu despre finanțarea unităților  medicale din județul Dâmbovița. Discuția are loc după vizita ministrului la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște.

Săptămâna aceasta, am fost prezent, alături de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, la Spitalul Județean Târgoviște, cu scopul de a vedea cum sunt îngrijiți pacienții de aici și, de asemenea, dacă capacitatea unităților de primiri-urgență poate fi crescută, în caz de nevoie. Adevărul e însă că întregul nostru județ se confruntă cu numeroase provocări, pe fondul crizei sanitare pe care întreaga Planetă o trăiește, acum.

Tocmai de aceea, am reluat astăzi discuțiile despre problemele județene din domeniul medical, la Ministerul Sănătății, cu Vlad, alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, deputatul Georgeta Carmen Holban și Daniel Neamțu, primarul comunei Brănești.

Doleanțele doamnei deputat și ale președintelui CJ au vizat reabilitarea sanatoriului de la Moroeni, investiții în aparatura medicală din Dâmbovița, precum și suplimentarea cadrelor medicale, acolo unde acest lucru este posibil. Ministrul Sănătății a fost deschis față de fiecare propunere, și-a asumat să ajute și a îndemnat suplimentar și înspre aplicarea pentru fondurile de 50 de milioane de Euro destinate „circuitelor de gaze în spitale”, procedură descrisă transparent de altfel și pe site-ul Ministerului.

Atunci când sănătatea comunității este în joc, culoarea politică nu mai contează. Așa cred. În primul rând pentru că, din punctul meu de vedere, un om politic trebuie să servească cu demnitate și responsabilitate, având de fiecare dată în minte interesul cetățenilor. Rămân astfel deschis dialogului și suportului și sper să depășim această perioadă încă atât de complicată, mizând mai ales pe altruism.” a precizat Daniel Blaga.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro