Cotinescu vrea implementarea modelului Oradea, la Târgoviște

Aurelian Cotinescu, președintele PNL Târgoviște și candidat desemnat al partidului la primăria Târgoviște consideră modelul Oradea cel mai bun exemplu de bună practică pentru dezvoltarea municipiului Târgoviște. Acesta spune că este obligatoriu ca municipiul să treacă de etapa asalt, canalizare, locuri de joacă, parcuri, în favoarea unor investiții care să genereze venituri.

Avem nevoie de o economie locală care să asigure locuitorilor un plus de care toată lumea are nevoie, un salariu bine plătit, un loc de muncă sigur, condiții de viața superioară, pentru că omul nu vrea să mai stea la oraș doar pentru munca pe care o are. (…) Primul lucru pe care trebuie să îl facem la Târgoviște este dezvoltarea parcurilor industriale. Adică mai întâi dezvolți zona de unde aduci bani în comunitate. Patru parcuri industriale a dezvoltat primăria (n.r. Oradea) care aduc venituri de 25 de milioane de euro anual. Primăria Târgoviște a împrumutat 25 de milioane de euro.”   a precizat Cotinescu.

La acest moment, municipiul Târgoviște nu are un Parc Industrial organizat ca atare, dar beneficiază de suportul economic al fostei platforme industriale a municipiului, unde pe lângă fostele uzine s-au înființat diverse societăți.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro