Centru de vaccinare anticovid -19… în sediul PSD Băleni!

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan a vorbit astăzi, în cadrul conferinței de presă de la partid, despre decizia deja luată de a pune la dispoziția Direcției de Sănătate Publică (DSP) Dâmbovița, și implicit a autorităților locale de la Băleni, sediul PSD din această localitate în vederea transformării lui în centru regional de vaccinare anticovid -19.

Liderul social democrat susține că sediul PSD de la Băleni se pretează foarte bine acestei acțiuni, pentru că este o clădire modernă și bine utilată, iar cel mai important lucru este că va fi pus gratis la dispoziția locuitorilor din zonă care doresc să se imunizeze.

„Noi, ca Organizație PSD Dâmbovița, am luat decizia să punem la dispoziția Direcției de Sănătate Publică (DSP) Dâmbovița și Primăriei Băleni sediul PSD din comuna Băleni pentru a fi transformat în centru de vaccinare. Este un sediu modern și utilat cu tot ce trebuie.

Am luat decizia să-l punem gratis la dispoziția locuitorilor din zona Băleni, iar Direcția de Sănătate Publică, împreună cu Primăria Băleni, să înființeze aici un centru modern de vaccinare anticovid -19, un centru regional…”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 

 

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro