Campanie internă în USR pentru președinția națională a organizației

A început campania internă în cadrul Uniunii Salvați România pentru alegerea conducerii acestei formațiuni în cadrul congresului ce se va desfășura pe 28 octombrie, la Brașov. Postul de președinte al USR este vacant după demisia lui Nicușor Dan, cel care a înființat partidul.

Joi, 28 septembrie, doi dintre deputații care candidează pentru postul de președinte: Cristian Seidler si Dan Barna, au avut o întâlnire cu membri ai USR Dâmbovița.  La întâlnire au luat parte și deputații Ionuț Mosteanu si Dumitru Lupescu.   „A fost un schimb util si placut de idei, candidații si-au expus mesajele si au raspuns la întrebări comode si nu numai. Asa este USR, un partid unit in ideile ce-i leagă ideologic pe membrii săi si reflectă așteptările electoratului propriu.”  adeclarat Dumitru Lupescu, deputatu USR de Dâmbovița.


În cadrul întâlnirii au fost aleși și  delegații la Congresul din 28 octombrie 2017 pentru alegerea noului presedinte al USR.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca