BEC Dâmbovița, asaltat de sesizări împotriva PMP. Reacția liderilor formațiunii

Distribuie:

 

Comunicat de presă

PMP Dâmbovița este asaltat, în Biroul Electoral Județean, de reclamații venite din partea PSD și PNL. Cele două mari partide, unite prin metodele incalificabile pe care le practică în teritoriu, reclamă sloganurile electorale ale Partidului Mișcarea Populară. Sunt  rușinate, probabil, de propriile liste de candidați, unde – pe locurile eligibile – se află  persoane aduse din alte județe, impuse de la centru, dar și speriate că Partidul Mișcarea Populară le strică jocurile politice negociate netransparent.

PSD și PNL sabotează campania PMP Dâmbovița, o campanie curată, axată pe prioritățile județului și ale românilor. Liderii social-democrați și liberali știu foarte bine că persoanele pe care le-au propus pentru funcțiile de deputat și senator își vor lua mandatele și – așa cum ne arată întreaga experiență politică din ultimii 30 de ani – nu se vor mai interesa de soarta dâmbovițenilor. De aceea, încearcă – prin cele mai josnice modalități – să determine PMP Dâmbovița să renunțe la campania realizată în favoarea proiectelor mari, de interes județean.

Îi informăm pe politicienii PSD și PNL, aliați împotriva PMP Dâmbovița, că nu ne vom lăsa intimidați de reclamațiile pe care le depun împotriva noastră aproape zilnic și că vom continua să facem cunocut cetățenilor programul nostru realist și sustenabil. De asemenea, le aducem la cunoștință că ne vom bate pentru drepturile cetățenilor de a trăi într-un județ și într-o țară în care clasa politică se pune în slujba oamenilor, prin măsuri și proiecte de care societatea are cu adevărat nevoie.

 

Departamentul de Comunicare al PMP Dâmbovița

……………………..

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro